22 tra 2016, 08:57
22 tra 2016, 09:30
tako da ćemo ipak uspjet dogovorit se
ali čisto za info, stigne izrezano, samo se presavije i zalijepi.
22 tra 2016, 11:01
. ne znam po kojem su to kriteriju birali jer nisu igrali nogomet. nit ga ona inače igra
, kao ni većina tih curica. imat će 10-ak treninga do olimpijade, valjda će nešto naučit. čudi me što imaju tu disciplinu, valjda da ne ispadne diskriminirajuće - da cure ne mogu igrati nogomet. kaže mi jedna teta da cure iz sportskih vrtića super igraju. lani su cure iz našeg vrtića bile predzadnje. drago mi je da ide, samo di baš nogomet. ali veselimo se svi tom događaju. navijat ćemo i zabaviti se svi
.22 tra 2016, 11:19
Cijena 1 šnite je 5Kn, dok cijena slaganja iznosi 1Kn po šniti.
Na primjer, cijena potpuno personalizirane torte na 2 kata od 18 šnita iznosi 90Kn (18kom x 5Kn). Cijena takve složene torte iznosi 108Kn (18kom x 6Kn).
Dostava se vrši putem Tisak paketa, a cijena dostave je 10kn, odnosno 25kn za složene torte.
22 tra 2016, 11:20
22 tra 2016, 14:07
22 tra 2016, 19:54
Zadovoljan je skroz poklonom, koja je to sreca bila kad je vidio torbu.
23 tra 2016, 19:30
onda misliš kak spava, a ona vikne: zapjevajmo svi
jučer sam ranije otišla s posla jer me sve nešto stezalo oko trbuha, nisam nikako bila dobro, navečer mi je kad smo došli na selo bilo OK, ali ne do kraja. noću sam se budila 2 puta, stezalo me u donjem dijelu leđa, pa trbuha, sve onako široko i bez pravih stiskanja, ali pritisak je tu. pa mi se podriguje, pa moram na WC, pa sve nešto i tako se nastavilo jutros. jako sam se prepala. i nisam znala šta da radim, pa sam na kraju išla u OS u bolnicu. onako, nisam imala drugih simptoma, ali ja do sada nisam nikad imala bolove u leđima i stvarno me bilo frka. uglavnom, napravili su mi CTG i nema trudova. onda sam duuugo čekala jer im je bila gužva na odjelu pa me na kraju dr pogledala i kaže da sam i dalje zatvorena i da se sve čini OK. u biti sam vrh prsta otvorena, ali to je za 3. trudnoću normalno, ja sam gotovo cijelu drugu trudnoću bila toliko otvorena i došla tako u rodilište. bitno da je gore sve čvrsto i zatvoreno, nema nikakve sukrvice i sl. ultrazvuk je isto ok. mene cijelo vrijeme tješilo to što sam stalno osjetila da se beba miče i udara pošteno, što nije bilo drugih simptoma, ali plakalo mi se stalno - gledam djecu koja su ostala na selu, brinem se, pa mi se plače svako malo, umorna sam jer sam loše spavala, grozan neki osjećaj... iskreno, baš sam se uplašila, ono odjednom sve nešto bolucka i onda kad ono po noći kreneš mislit o raznim mogućnostima![]()
uglavnom, nisam dobila ni nikakvu terapiju, samo da pratim stanje i mirujem više. i cura se od utorka okrenula za 180 stupnjeva, tako da je možda i to bilo jučer i sinoć u tijeku. i boli me u guzici povremeno ishijatikus, to me i jučer bolilo na momente, a kaže mi poslije jedna frendica da je to nju isto tako od toga znalo bolit ili tako direktno u guzici ili cijeli donji dio trbuha ili leđa, isto se bila uplašila da se nije počela otvarat, ali sve je bilo od toga.
eto sad sam se izjadala, uglavnom, definitivno usporavam ritam pod hitno. više ležat, manje trčat, pa ćemo vidjet, malo sam se zamislila, nije moj ritam normalan za treću trudnoću na pragu trećeg tromjesječja, moram sama sebe zakočit... a mala udara samo tako![]()
23 tra 2016, 20:13
jel piješ magnezij? Mene svašta nešto stezalo. Imala sam dugo bh kontrakcije.
pa svekar donio nećakinju jer nas se uželila
24 tra 2016, 18:17
. glavno da je sve ok, ali svakako uspori, za svaki slučaj.potpis!latica je napisao/la:gaga super za proslavu i da se slavljeniku sviđa torba!!!
hvalanevenera je napisao/la:ana- imaš tu sve info i slike http://tortaodpapira.com/
!nevenera je napisao/la:Bar 10 dana mi rekli da mirujem pa ćemo vidjet
Kao prvo mm išao kositipa svekar donio nećakinju jer nas se uželila
Pa eto meni mirovanja. Sama s 4 djece

. napravila bi što bi joj rekli, ali kad ona mora nešto izgovoriti, jedva ili nikako
.
. radili smo za ručak neku ful pojednostavljenu varijantu bureka sa sirom, a i kruh sa slaninom i sirom u unutrašnjosti pa su djeca pomagala i uživala. D i J su se čak malo i vani igrali. i ne svađaju se jako danas
.
24 tra 2016, 20:15
24 tra 2016, 20:31
. 24 tra 2016, 20:44
25 tra 2016, 09:47
25 tra 2016, 11:40
nadam se da će ti ubrzo nać zamjenu
nisi rekla što je Tin bio u novinama!!!
onda su došli doma, kažem ja njima da idemo malo prošetat, taman sunce malo izašlo, a M se htio igrat i nije mu se dalo, kaže on meni: a šta ti sad ideš šetat, jel ti nije rekla doktorica da moraš ležat
jer ja inače ne hodam nego trčim, budala, šta reći. valjda me moralo dobro isprepadat da se saberem. bolje da je tako.
25 tra 2016, 11:59
Znam da je teško usporiti ako si inače u turbo modusu, ali htjela, ne htjela, moraš. Za svoje i dobro male seke.
25 tra 2016, 12:24
25 tra 2016, 15:28
26 tra 2016, 12:42
26 tra 2016, 13:22
. držite se
.
. i danas bih radije da npr. mm obavi neke stvari, tako da kužim kako joj je i suosjećam s njom. baš bih mogla nabaviti neku od tih knjiga, latice.kod nje to nema veze s bijelim kutama, to je sa svimaLiv Tyler je napisao/la:I jos taj strah od bijelih kuta.
.potpis! kako si, latice?Sreca najveca je napisao/la:Bome, Latice, dobro ti je dijete rekloZnam da je teško usporiti ako si inače u turbo modusu, ali htjela, ne htjela, moraš. Za svoje i dobro male seke.
.
.
.
26 tra 2016, 14:23
poslala sam smsova i istelefonirala zaostatke kojekakve i nisam znala što bi sa sobom od dosade, a nisam se mogla koncentrirat na čitanje recimo, spasilo me na TV-u navečer na HBO je bio serijal Igre prijestolja
i otkazala sam recimo neka jednodnevna putovanja da ne sjedim cijeli dan u autu i na vijeću, nije mi to nužno, a jako me umori u ovoj fazi. i iskreno, sad ću vidjet što ću s putovanjem u Zadar, to mi je jedino krivo ako budemo morali odustat ...
26 tra 2016, 19:18
27 tra 2016, 10:15
.27 tra 2016, 15:12
28 tra 2016, 10:06
28 tra 2016, 10:56
29 tra 2016, 20:47
29 tra 2016, 21:51
. Sigurno ga boli, a tek namjestanje
.
29 tra 2016, 21:58
30 tra 2016, 08:45