izgleda da svi igraju nogomet osim mog sina
ja sam OK, u subotu sam cijelo poslijepodne ležala,
neve potpisujem da je krajnje dosadno mirovat

poslala sam smsova i istelefonirala zaostatke kojekakve i nisam znala što bi sa sobom od dosade, a nisam se mogla koncentrirat na čitanje recimo, spasilo me na TV-u navečer na HBO je bio serijal Igre prijestolja
inače, kod nas je danas fino toplo, ali je jutros bilo navodno 0 stupnjeva, nadam se da nam se korni neće smrznut.
ovih dana imam stalno neke terene dogovorene, puno sam truda uložila da to organiziram i teško mi je sve otkazat, malo me to umori, a jučer sam baš imala puno za odradit, ali sam zato danas dala studentima da mi nose kutiju s testovima do auta i fino poslije podne otišla doma malo leći da se ispružim. neke stvari mogu tako od doma odradit i to ću sad iskoristit da se ne bi dovela opet do toga da me nešto krene bolit

i otkazala sam recimo neka jednodnevna putovanja da ne sjedim cijeli dan u autu i na vijeću, nije mi to nužno, a jako me umori u ovoj fazi. i iskreno, sad ću vidjet što ću s putovanjem u Zadar, to mi je jedino krivo ako budemo morali odustat ...
mm je jučer došao nakon posla s nama doma

to ne pamtim. ja sam malo legla dok je on ogulio krumpir, ručali svi skupa, mi cure išle na engleski i poslije smo išle da ja te testove kopiram, mm navečer ispekao prefini omlet sa svime, sredio kuhinju, zato je danas odmah promjena vremena