kao sto i svatko drugi svojoj curici sam upocetku gnjecila hranu (tipa kelja,poriluka,graha uglavnom sva variva...),kada je vec bila veca pokusavala sam na komadice pa nije htjela pa sam si mislila "ah jos je mala stigne" i naravno opet gnjecila,kada je bila jos veca tada je vec pocela kuziti hranu pa nije htjela negnjeceno jer nije lijepo izgledalo,onda sam "pametna" ja opet gnjecila i uvijek kada je pitala sta to je ja sam govorila "ma krumpiric" (inace obozava krumpire) tako da je sada njoj svo jelo skoro krumpiric (skoro sva variva jer vecinom u njih stavljam krumpir)...i evo sada me vec sram priznati ona ima skoro 4.5god
znam dosta vas ce biti sokrano,shvacam da sam pogrijesila i definitivno cu sa drugim dijetetom biti pametnija...
ima li tko mozda savjet kako da se rijesim te "gnjecene "hrane i da moja cura pocne normalno papati ali da ju ne ostavljam gladnu???
...jer kakva je sada vec naviknuta na to uz poriluk,kelj,grah itd...bi mogla cijeli dan biti gladna i ne pojesti to jer ona to "ne voli" ali da zgnjecim do zadnje zlice bi pojela...

potpisujem...uostalom sve ostalo jede normalno pa onda...
, a i nije smak svijeta kad malo pogledaš sa strane (i meni bude lakše kad se izjadam o nejedaču