Problem je sličan kao Zwerkin,ali ipak ima razlika i možda netko zna kako spriječiti terore malog diktatora
Naš malac ima svoju lijepu plavu sobu,kako ju on zove i tamo se preselio prošlog ljeta. Jako voli svoju sobu,redovito ju posprema,i kada mu netko dođe svima ju ponosno pokazuje. Zajedno smo birali naljepnice za zid,boju zidova,posteljinu,sve,sve,sveee... Uglavnom,da ne duljim,on navečer ide u svoj krevet bez protestiranja,otpjevam mu 2-3 pjesmice,pomazimo se i on lijepo zaspe. Ostavim upaljeno svjetlo u hodniku i to mu paše. Ja odem u svoj krevet,ušuškam se...i nakon par sati,u sred noći počinje teror
On se budi,uvlači se k nama u krevet i tada počinje guranje,udaranje,škripanje sa zubima...Ne bi ja pravila toliki problem da on spava s glavom na jastuku,ali to dijete nema jedni jedinu minutu mira,baca se po krevetu,mm-a gura glavom u trbuh,a mene krene rafalno udarati nogama u trbuh,bubrege,glavu, ma gdje stigne (a ponekad i obrnuto)..sad kad sam trudna, ponekad se dignem iz kreveta i odem spavati na kauč koji je ubitačno neudoban i polomim se tamo do jutra,jer se bojim da ne napravi nešto bebici,a uopće ne znam što ću kako mi trbuh bude rastao...
Recite mi da sam grozna,li ja ne želim mm-a istjerati iz kreveta,a ni ja ne želim ići iz svog kreveta i tako nekoga osuditi na najneudobniji nauč na svijetu. Razmišljali smo da njegov krevet pokaušamo nekako nagurati u našu sobu,ali nema mjesta,a i za nekoliko mjeseci opet tamo mora stati kinderbet...ponekad ga satima okrećemo na jastuk,pokušavamo ga natjerati da prestane udarati i bacati se,vratimo ga u njegovu sobu,al on tamo malo odspava i PONOVNO SE VRATI,aaaaaaaaa...
Ne znam šta da radim,velim,još bi ja to nekako i durala,ali se bojim udaraca u trbuh
A ponekad se pitam što se to događa u njegovoj glavi dok spava da je toliko nemiran,jel to normalno?

). onda se ponoći probudi, srećom on nije moga doći k nama jer je bio u vreći za spavanje. dok se probudio cijela priča sa uspavljivanjem je kretala ispočetka, priča i pjevanje. na početku se budio više puta (3-4 puta) a sad smo na jednom buđenju i to ne svaku noć. to ti je moje iskustvo. nikako nismo htjeli baš zbog trudnoće popustit i ostavit ga u krevetu jer je jako opasno ako se mali tako vrti.

mali nikako ne želi da ga ja uspavljujem u sobi jer sa mnom hoće zaspat tako da me zagrli i mrsi mi kosu (treba mi kojih pola sata da se počešljam poslje). grozno, ali istinito. ne znam ni sama kad će ta priča sa uspavljivanjem završit ali iskreno već smo otupili na to. 

Ionako će odrasti prebrzo...