Već sada se vidi da nisu baš svi članci na svom mjestu

Sada je: 12 kol 2026, 14:37.
Moderator/ica: nadicab

.

Naravno. Još sada ako ukinu 2. stup imat ćemo čorak od mirovinske uplate.A štaš!

nadicab je napisao/la:[url=pravilnik o internim uputnicama]http://www.hzzo-net.hr/dload/novosti/Ostvarivanje_SKZZ_interne_uputnice.pdf[/url]
u prevodu se na jednu uputnicu može obaviti u bolnici sve pretrage koje trebaju
- možda se s ovim pravilnikom to opet bude rješavalo s jednog mjesta

nadicab je napisao/la:pravilnik o uputnicama
u prevodu se na jednu uputnicu može obaviti u bolnici sve pretrage koje trebaju

Lidija je napisao/la:Koliko puta smo vec informatizirali zdravstvo ?

( a to ce biti skoro)

kak će to ići? Iako mislimd a to i opet ide preko HZZO-a i sada mi se čini da je to ipak lakše rješenje
)

. Nakon čeprkanja po šifarniku ort. pomagala, kompjutoru, nazivanju ort. kuće poradi pomoći oko pravilnog pisanja doznake (to sam obavila ja), pedica nam napisala papir i trebam ga za koji dan predat. Baš me zanima dal će biti ok. Inače, moj dojam, vrlo komplicirano za liječnike poglavito pedijatre koji pod obavezno imaju prepune čekaonice djece koja baš i ne znaju reći gdje ih boli, dosta im je samo jedno dijete kao što je moj F, pa da se zakopaju u administraciju do grla.
. Ne znam kako će to uspjeti i nastaviti uspješno liječiti što im je primarni zadatak! 

Sanja je napisao/la:Novost- pelene se ne ovjeravaju na hzzo vec doznaku pise pedijatar i via apoteka. Jedina caka je sta su doznake na novim obrascima.
Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.