Sada je: 11 lip 2026, 05:12.
Moderator/ica: nadicab

.ABS od čarapa ne funkcionira jer ga za sekundu skine.Ili je to efekt kao s rotacijama, kada se htjela rotirati na krevetu, a na podu ne, pa sam ja to tumačila, zato jer na krevetu nema vježbanja i prisile kao na podu.Ali mi teorija pada u vodu, jer se blizanka H isto prvo dizala na krevetu, Gogilina, jel počela na podu i puzzlama.?No dobro, glavno da je počela sama.

znam kako vam je!!! M. plače i meni od neki dan i to čim počnemo sa vježbanjem...nosila sam danas puzle u kuhinju i probala tamo plakao je nakon 5 minuta... a kad ga posjednem ko da si pritisnio dugme stane plakati i igra se

Madir je napisao/la:samo prijavljujem plakenje-opet

, e baš mi je žao, daj traži tu drugu tetu vježbalicu, nije ju valjda ova koja sada vježba, toljagom po glavi negdje iza ugla.Malo se šalim nemoj mi zamjeriti.Šta ti kaže neuropedijatar, fizijatar? S obzirom da hoda po malo jel će još dugo trebati vježbe

Mamin mačak to ti je tako kad počnu puzat. I mi puno manje radimo jer ga ne stigneš uloviti. Čak i ovo ispravljanje stopala teško možeš u hodu ispravljat. Tek kad se digne na koljena onda stigneš ispravljat. Ali ionako je puzanje samo po sebi najbolja vježba za motoriku tako da ga samo pusti neka puzi po cijelom stanu. A rekla sam ti da su ti puzzle uzalud kad propuze kad im je najdraže u kuhinji, na kanti za smeće, u sifonu itd...
. Sad bi on tvrdoglavko nesto novo a nije jos posteno ni puzanje savladao. Ja brijem da ce ga to proci.
. Kako mu sada ide puzanje, jel se pustio na daleke staze?

Madir , e baš mi je žao, daj traži tu drugu tetu vježbalicu, nije ju valjda ova koja sada vježba, toljagom po glavi negdje iza ugla.Malo se šalim nemoj mi zamjeriti.Šta ti kaže neuropedijatar, fizijatar? S obzirom da hoda po malo jel će još dugo trebati vježbe
za toljagu
pa su mu leđa zbog toga blago savijena.radit 10000000000000 trbušnjaka dnevno i naravno nastavit ovim tempom.
ja izbečila oči.helou 14mj.mu je.

.Ja svaki dan imam i defektološki sat ( al sam se ufurala 
Madir baš sam ja tila napisat ovo što je Roka rekla nisu bitni mjeseci nego njegovo motoričko stanje

s druge strane nam je rečeno da mu je četveronožni stav dobar i da nije bitno da puže već da se stavlja u četveronožni....

U svakom slučaju bolje da se diže sa iskorakom pa makar to ponekad i loše odradi jer ga ne stigneš korigirati nego li na prste.
Kako se ta dijeca razlikuju. I evo, šta napravit kad jednostavno imaš gadljivo dijete?!

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.