Postao/la faith » 30 tra 2009, 09:25
Ako neuropedijatar kaže da je ok onda mislim da nebi smjelo biti problema. Mislim, problema ima i ovako, samo se dobro pripremi da imaš sa sobom one hitne stvari za svaki slučaj. I ne znam kako je sa pijenjem kod Leice, da li ona pije na bočicu, jer kod promjene tlaka je najbolje da puno guta, zato mojima stalno nosim flašice s vodom i stalno piju po malo. Ne znam koliko je Lea točno stara, za djecu do 2 godine daju da sjede u krilu roditelja i stjuardesa ti donese dodatni pojas koji skopčaš na svoj. Ti napomeni stjuardesi da je Lea sitna i da ima poteškoća u razvoju pa će ti dati taj pojas bez obzira na dob (barem su nama tako dali do 4 godine). Ak se sjetiš još pitanja pitaj, mi smo se navozali avionima u ovih par godina.
E da, kad radiš rezervaciju karte i onda još kod check-ina prijaviš kolica za Leu, neke kompanije imaju jako dobro organizirano to sa kolicima i prijevozom osoba s pp, npr. Austrian ti pošalje kombi po tebe i djete i odfura te prve u avion, zato je bitno to najaviti prije.
Shine as the light you are (dr. Eric Pearl).
Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).