Dragi moji ljudi. Vidim iz priloženog da bi htjeli doznati istinu.... Rezultati drugih kao što imam prilike vidjeti nisu dovoljni. Razumljivo. I ja sam u početku bio jako skeptičan. Čak štoviše me je jako iritiralo... zašto mi nitko ne kaže o kakvoj je tehnologiji izlječenja riječ

Međutim... tokom vremena naučio sam još jednu magičnu stvarčicu... LJUDI JAKO, JAKO TEŠKO ČINE SLIJEDEĆE STVARI:
1. Teško mijenjaju svoje obrasce ponašanja (načelo uvijek je drugi kriv, ja nikad)
2. Teško prihvaćaju nove stvari, tehnologije i tuđe običaje (načelo doma je najljepše, jer je sve poznato)
3. Teško prihvačaju istinu, jer istina uvijek boli
4. Sve što nije dokazano i što ne vidimo... NIJE MOGUĆE.
Nikog ne mislim povrijediti, međutim dobro razmislite o ovome što ću sada napisati.
Noj kad gurne glavu u pijesk misli da svijet oko njega ne postoji zato što on vidi crno.
Ja sam dobio rezultat koji sam već predhodno napisao od čega se sastoji. Volio bi pomoći i mnogima od Vas, ali sam isto tako svjestan da zbog već mnogih prisutnih lažnjaka, svakodnevnog ispiranja mozga kolektivnom i negativnom masom društva, ljudi danas uopće ili jako slabo vjeruju da je moguće promijeniti njihove živote na pozitivno.
Molim Vas!... sve prisutne koji čitaju ove retke da svaki dan kad se ustanu kažu sebi na glas. JA SAM ZDRAV, JA SAM VESEO, JA SAM SRETAN ČOVJEK! Pokušajte to izgovoriti zbilja svjesno i iz srca. Kad prolazite pored svojih bližnjih u mislima izrecite isto i za njih. Bit je, da svi moramo raditi na pozitivnom duhu i da nema mjesta slabostima. Učinite tako i siguran sam da ćete biti spremni za istinu. Kad ovaj forum bude bio prepun pozitivnih ljudi, spreman sam Vam otkriti novu tehnologiju života koju sam osobno iskusio.
Hvala Vam svima koji će podržati ovo razmišljanje i molim Vas nemojte se međusobno svaditi...
S ljubavlju... Ekubin