Sada je: 12 kol 2026, 01:24.

LIJEČENJE U KINI? ZNATE LI ŠTO?

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

Re: Vjera

PostPostao/la faith » 24 lis 2007, 06:59

Ekubin je napisao/la:Ne želim biti nepristojan, međutim... tko ne vjeruje njemu ne može pomoći nitko. :cry: Meni je za sad važno da sam ja ozdravio... drugi će se ipak morati potruditi oko sebe ili svoje djece... sami :dj

Nakon prvog posta činilo se da želite iznijeti svoje iskustvo i zato sam napisala par pitanja, nakon ovog drugog - nemam što reći - samo potvrda da je sve u vezi tog liječenja u "magli".
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la breg » 24 lis 2007, 22:48

Moram se nadovezati na Faith, ne da mi nešto mira.
...Magla, magla, magla svuda oko nas..
breg
Ne damo se, idemo dalje!

PostPostao/la andrij » 24 lis 2007, 23:06

Učinite dobro djelo gospodo nadri i ini liječnici pa darujte te vaše tretmane i terapije za zdravlje našoj djeci...!!!

Inače - iš !

:bye
Ispunjen život moguć je unatoč mnogim neispunjenim željama.- D. Bonhoeffer
andrij
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la soma » 25 lis 2007, 14:10

TinkiVinki je napisao/la:Hmmmmm, kao prvo upala mi je u oči e-mail adresa.... :shock:
Hmmmmm, da ....vjerojatno je seboreični dermatitis jednako teška bolest i neizlječiva kao i autizam i sl. Mislim, sorry, ali nekako "ne drži vodu"...

A da ne napominjem da je jedan od najčešćih uzročnika seboreičnog dermatitisa na psihičkoj bazi, pa samim tim bolest je "podložna" naglim poboljšanjima i pogoršanjima ( i vrlo pogodna za placebo...)

Zapravo, ne želim se miješati samo sam malo prokomentirala.... :mah

Meni je ovo jedan od najboljih postova koje sam procitala!
Seboreicni dermatitis jeste naporan i dosadan, ali se nikako ne moze stavljati u isti kos sa "ozbiljnim" bolestima.
To me nekako podsjeca na poznanike kojima sam znala reci kako nam je kcerka bila jako bolesna, imala serije epi napada i bila mjesec dana u bolnici, a oni mi odgovore kako su se i oni namucili sa svojim djetetom jer je 7 dana imalo grip!
Ja znam da je svakom njegova muka najveca, ali mi je ovdje izrazen i nedostatak saosjecanja i postovanja prema ozbiljnost bolesti moje kcerke i njenog stanja.

Premalo je to dokaza da bi neko tek tako otisao u Kinu, pa makar ona bila i u susjednom selu. Ili mozda mi ne znamo...
I dopada mi se kako je Faith primjetila, ja kad bih sa mojim djetetom otisla negdje i dobila vidne pomake, sigurno ne bih bila tajnovita, vec bih nadugo i nasiroko svim roditeljima opisivala i objasnjavala...ili je to mozda samo razlika u karakterima...
soma
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la 23032004 » 25 lis 2007, 14:25

soma je u pravu dajte pomozite dijeci ako ste toliko humani
i dobri.............a ne samo pare,pare,pare........
a ako želite novac radite paraziti i okanite se jadnih ljudi............
23032004
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Što je to Energetska medicina i kako radi?

PostPostao/la Ekubin » 29 lis 2007, 20:35

Dragi moji ljudi. Vidim iz priloženog da bi htjeli doznati istinu.... Rezultati drugih kao što imam prilike vidjeti nisu dovoljni. Razumljivo. I ja sam u početku bio jako skeptičan. Čak štoviše me je jako iritiralo... zašto mi nitko ne kaže o kakvoj je tehnologiji izlječenja riječ :dunno Međutim... tokom vremena naučio sam još jednu magičnu stvarčicu... LJUDI JAKO, JAKO TEŠKO ČINE SLIJEDEĆE STVARI:

1. Teško mijenjaju svoje obrasce ponašanja (načelo uvijek je drugi kriv, ja nikad)
2. Teško prihvaćaju nove stvari, tehnologije i tuđe običaje (načelo doma je najljepše, jer je sve poznato)
3. Teško prihvačaju istinu, jer istina uvijek boli
4. Sve što nije dokazano i što ne vidimo... NIJE MOGUĆE.

Nikog ne mislim povrijediti, međutim dobro razmislite o ovome što ću sada napisati.

Noj kad gurne glavu u pijesk misli da svijet oko njega ne postoji zato što on vidi crno.

Ja sam dobio rezultat koji sam već predhodno napisao od čega se sastoji. Volio bi pomoći i mnogima od Vas, ali sam isto tako svjestan da zbog već mnogih prisutnih lažnjaka, svakodnevnog ispiranja mozga kolektivnom i negativnom masom društva, ljudi danas uopće ili jako slabo vjeruju da je moguće promijeniti njihove živote na pozitivno.

Molim Vas!... sve prisutne koji čitaju ove retke da svaki dan kad se ustanu kažu sebi na glas. JA SAM ZDRAV, JA SAM VESEO, JA SAM SRETAN ČOVJEK! Pokušajte to izgovoriti zbilja svjesno i iz srca. Kad prolazite pored svojih bližnjih u mislima izrecite isto i za njih. Bit je, da svi moramo raditi na pozitivnom duhu i da nema mjesta slabostima. Učinite tako i siguran sam da ćete biti spremni za istinu. Kad ovaj forum bude bio prepun pozitivnih ljudi, spreman sam Vam otkriti novu tehnologiju života koju sam osobno iskusio.

Hvala Vam svima koji će podržati ovo razmišljanje i molim Vas nemojte se međusobno svaditi... :3srca

S ljubavlju... Ekubin
Ekubin
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: Što je to Energetska medicina i kako radi?

PostPostao/la soma » 30 lis 2007, 09:56

Ekubin je napisao/la:Molim Vas!... sve prisutne koji čitaju ove retke da svaki dan kad se ustanu kažu sebi na glas. JA SAM ZDRAV, JA SAM VESEO, JA SAM SRETAN ČOVJEK! Pokušajte to izgovoriti zbilja svjesno i iz srca. Kad prolazite pored svojih bližnjih u mislima izrecite isto i za njih. Bit je, da svi moramo raditi na pozitivnom duhu i da nema mjesta slabostima. Učinite tako i siguran sam da ćete biti spremni za istinu. Kad ovaj forum bude bio prepun pozitivnih ljudi, spreman sam Vam otkriti novu tehnologiju života koju sam osobno iskusio.

S ljubavlju... Ekubin

Nemojte se ljutiti na mene, ali meni ovo lici na neke budisticke mantre ili sektasko ubjedjivanje samog sebe da ti je u zivotu dobro...
Reci cu ovo u svoje ime, ne u ime ostalih roditelja, da ne bude pogresno shvaceno. Meni ne treba "pozitivna energija" i "pozitivan duh" i "zivotne istine"...Duboko sam religiozna i sigurna da Bog zna za mene i moju djecu i da je uz nas. Nikada nisam smatrala da sam zbog njihovog stanja nesretna ili za nesto uskracena. I poslednje sto bih ucinila jeste da putujem do Kine da bih tamo spoznala "Istinu" i naucila da ne budem nesretna. I jos na kraj svijeta vukla dvoje bolesne djece...

Ovo nije bila tema o religiji i duhovnim ubjedjenjima. Neko je rekao da postoji nacin po kojem se moze pomoci djeci da se ona bolje osjecaju, ali nikako da se sazna koji je to nacin. Sad mi se cini da ga naslucujem, a to nije ono sto meni i mojoj djeci treba.

Pored toga, ja za ovih nekoliko mjeseci boravka na ovom forumu uopste nisam stekla utisak da ove mame nisu pozitivne, te da ih je najprije potrebno "upozitiviti" i onda im otkriti "novu tehnologiju zivota koju sam osjetio..."

Hvala Vam, ali dok god se ne javi neko ko ce mi reci nesto drugacije, Kina nas nece vidjeti...
soma
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la nadicab » 30 lis 2007, 11:26

soma :up
Ma čemu prodavati filozofsku maglu????
Kina nije susjedov grunt - mi želimo podatke: grad, klinika, stručnjaci, metoda.
Pa to je bar minimum što bi trebap savjestan roditelj znati prije nego što da ogrmomne novce. Pa zar se stalno misli da smo mi ovce koji ćemo na spomen "čudotvornog" izliječenja odmah pljunuti lovu bez informacije?
Pa ljudi moji, ide se u ogromnu zemlju bez poznavanja niti osnovnih podataka niti jezika ...
I onda se nas proglašava da mi koji nećemo biti ovce da smo - ztvorene i nesretne duše??? Ma, ajde molim vas :baba
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la faith » 30 lis 2007, 11:59

soma, nadica, sve ostale mame i tate, :hug , počela sam prije pisati post pa sam ga zbrisala jer mislim da nitko od nas ne treba opravdavati pitanja koja postavljamo, mi imamo pravo i ogromnu želju znati koji još način lječenja može pomoći našoj djeci i nama, pošto je ovo lječenje obavijeno nekakvom gustom maglom mislim da niti nemamo razloga više trošiti rječi na njega. Dobro je da ovaj topic stoji ovdje jer će oni koji se dvoume moći pročitati što smo mi otkrili do sada.
:3srca
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la IRENA » 30 lis 2007, 16:47

Cure moje :3srca
Ako igdje ima dovoljno pozitivne energije da potakne bilo koga na postanje, pa i "otkrivanje zivotnih istina" onda ne znam gdje ima...
Obicno ne postam na teme "alternativnih", " komplementarnih" i kako ih sve ne zvali "terapija" ili "postupaka" ...to je stoga sto ja poradi svog tradicionalno medicinskog(medicionarskog) obrazovanja ipak imam odredjene rezerve i kocnice ( ne kazem da su dobre ali su tu) . I cak u mojoj biomedicinskoj dusici ima mjesta i za ono "neuhvatljivo" , za " nedorecene i nedokazane samo osjetilne "dokaze") . i mada sam ogranicena svojim " sto vidim - to vjerujem..i sl) ostavljam prostora za sve ostalo sto mi ima zrnce razuma, logike ali i zrnce osjeta ( drugih) i osjecaja ne mogu da ne reagiram na ovaj post ekubina: oholo, oholo, oholo ...do bola ..i to samo na trecem postu... :oops:
Ako se vec igra "na kartu" - povjerenja ( evo treci sam puta ovdje..izlijecio sam (iscijelio) svoju seboreju.. a vi ste , evo tako nedokazane da se ne date ubijediti...( u-bijediti - bas zgodno)
... onda to povjerenje treba i steci, izgraditi... a ne , evo javljam se JA ( deus ex...) i sve zabludjele ovcice ( koje vec zive ovaj zivot par godina i prezivljavaju i zive i nalaze srecu u svojoj posebnoj i "neposebnoj" djeci) JA cu sve vas preobratiti - a ukoliko to ne mogu u bijedna tri posta - onda vas ostavljam vasoj tuznoj, nedozivljenoj sudbi.....
Jan 1999. i Vito 2003. i Gita 2008.
IRENA
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la TinkiVinki » 31 lis 2007, 20:04

Jedini komentar .... :whew
TinkiVinki
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la nora28 » 31 lis 2007, 22:49

JA cu sve vas preobratiti - a ukoliko to ne mogu u bijedna tri posta - onda vas ostavljam vasoj tuznoj, nedozivljenoj sudbi.....
IRENA :up
nora28
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la † zmijac » 02 stu 2007, 10:46

evo i mene,
ja (spletom okolinosti ) došla (prije dva tjedna) u igraonicu koja se vodi kao za djecu sa pp-a ,kad ono (gle čuda) spas za mene i moje dijete je (gdje?)naravo u Kini ! :mrgreen:
Ostala ja ipak tamo , klinac se igra, a ja slušam( da žena šansu drugim razmišljanjima)- sve ko opisano prije - tamo negdje, tako netko , može ..............i sve savršeno, ALI-da ne povrijedim ničije vjerovanje i vjeru- ali za pomoć od Isusa jel se treba ići u Jeruzalem? za Sai- babu dal se treba ići u Indiju-?kolko ja znam NE -bitno je da to nešto nađeš u sebi .
p.s.
a i odnos prema klincima mi je malo :(
nije više AKO,već KAD !
† zmijac
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la faith » 02 stu 2007, 13:06

Zmijac, sad nisam skužila jel to obična igraonica pa su ti samo tamo ponudili "spas u kini"?
I da, lijepo si to rekla, za pomoć bilo koga svetog u koga vjeruješ ne trebaš ići tamo od kud je, osim izgleda u slučaju Kine. Ono što mene muči u ovom slučaju je da imam stvarno široko znanje o alternativi i alternativcima na prostoru cijele bivše juge, proučavam to 20-tak godina i nikada nisam čula da je nekome ova metoda pomogla, kada sam naišla na nekoga tko je išao na taj shen-chi isto nisam dobila smisleni odgovor, tj. kao pomoglo je nešto, ali sve tralala. Dopuštam da mi je možda teško objasniti ali čini mi se da nas je ipak previše...? :dunno
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la † zmijac » 02 stu 2007, 18:15

Faith- igraonica se reklamira ko klub za djecu i odrasle sa pp- ali onda dođeš pa ti se objasni i onda meditiraš :drink
nije više AKO,već KAD !
† zmijac
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la lulamae » 02 stu 2007, 18:41

ja nemam kaj novo za nadodati..vec sam sve rekla u postu nakon onog predavanja...
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la alexandra » 02 stu 2007, 22:05

zmijac, ja bih beskrajno htjela vidjeti prizor tebe i p. kak meditirate :lol
ako treba, pišam crveno
alexandra
idealni svjedok

PostPostao/la ive3 » 03 stu 2007, 09:07

meni nije jasno kako uopce imate vise volje komentirati tu prozvakanu temu u kojoj je sve jasno... tko kako i zasto.
ive3
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la † zmijac » 03 stu 2007, 09:22

ive3 je napisao/la:meni nije jasno kako uopce imate vise volje komentirati tu prozvakanu temu u kojoj je sve jasno... tko kako i zasto.

ive 3- kako ne razumiješ?-pa tek se sad dobro zabavljamo :trio
nije više AKO,već KAD !
† zmijac
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la faith » 03 stu 2007, 22:03

Zapravo zmijac i ja radimo na tome da vas sve nateramo na meditiranje ;-)
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la vragec » 03 stu 2007, 23:19

Samo cu vam odgovoriti na ove cetiri stranice:
Tko razumije, sretan je!

:mah
vragec
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la soma » 08 stu 2007, 16:45

faith je napisao/la:Zapravo zmijac i ja radimo na tome da vas sve nateramo na meditiranje ;-)

Znala sam da cu na ovom forumu naci smisao svog zivota!!!!
Jos samo da pocnem meditirati!!!! Kad pocinjemo? Ko ce nam biti vodja? Faith, ti?
soma
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la faith » 08 stu 2007, 17:48

soma je napisao/la:
faith je napisao/la:Zapravo zmijac i ja radimo na tome da vas sve nateramo na meditiranje ;-)

Znala sam da cu na ovom forumu naci smisao svog zivota!!!!
Jos samo da pocnem meditirati!!!! Kad pocinjemo? Ko ce nam biti vodja? Faith, ti?

Ma nema frke - ali SVE MI MORATE VJEROVATI ;-) !
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la † zmijac » 08 stu 2007, 19:17

Faith-budući da smo već svašta čule i probale pa možemo i tebi vjerovati (faith) :klanja
nije više AKO,već KAD !
† zmijac
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la faith » 08 stu 2007, 21:00

Mislim da smo se dosta zezale, mogli bi me kinezi počet proganjat :mrgreen: .
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la pamparam » 09 stu 2007, 09:34

procitala sam sve ovo, a nedavno i razgovarala sa prijateljicom ciji su poznanici nasjeli na ovu muljazu! postajem polako ogorcena sto se sve ovakve i slicne stvari uvijek prelamaju na nama i nasoj djeci, kakav smo mi zahvalan materijal za raznorazne malverzavcije, tudje bogacenje , tudji profit, sve pod krinkom "pomoci" i uvijek dobrih namjera za nasu "jadnu" djecicu.
pamparam
Nude Beach Inspector

PostPostao/la nadicab » 09 stu 2007, 09:46

Faith, duhovna voditeljice moja, klanja ti se podanica vjerna tvoja :klanja
Pam, da, mene to isto jako ljuti, a žalosti me što nasamareni roditelji nigdje javno o tome ne pričaju nego šute i omogućavaju prevarantima da dobivaju medijski prostor :baba
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la Mammamia » 09 stu 2007, 10:35

Evo, da se javim opet. U međuvremenu su me zvali iz Edukacijske inicijative da pitaju jesam li poslala Margaritine papire. Nisam htjela slati dok ne saznam nešto više, jer ako ovo doista pomaže, nikad nije kasno, zar ne? Pitala sam gdje se to točno nalazi i ima li ime to lječilište. Odgovor je bio da su se iz Šangaja preselili u Yushan (ili tako nekako, ovo je bio najbliži stvarni naziv kojeg sam mogla naći, a da zvuči onako kako mi je preko telefona izgovorila dotična gospođa), a da se lječilište zove Dragon Spa. Probala sam naći nešto o tome na netu, ali ne ide baš. Tamo na istoku (a ne samo tamo) svaka druga djelatnost nosi ime Dragon, a ako je doista riječ o spa wellnessu, toga ima i bliže nama, zar ne? I mislim da bi se već pročulo da ima tako čudesne učinke. Što se tiče upita o metodama, opet sam dobila odgovor da uključuje sve metode tradicionalne kineske medicine. Ne znam... Još sam uvijek skeptična, ali htjela sam da znate što su meni rekli. Možda netko od vas uspije doznati nešto više.
Mihaela, Margarita i Antonija
Mammamia
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la pamparam » 09 stu 2007, 10:37

nadice, pa naravno da ne pricaju kad ih je sram sto su ne znam po koji put nasjeli. ne bih svalila svu krivicu na njih, gdje su svi ostali odgovorni da se ovakve stvari ne dogadjaju?
pamparam
Nude Beach Inspector

PostPostao/la nadicab » 09 stu 2007, 11:02

gle, kada ja prigovaram kolegicama koje rade ili na TV-u ili u novinama, one mi vele - daj nam osobu koja je to prošla i mi ćemo napraviti priču. Bez osobnog iskustva nema ništa, nažalost
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PrethodnaSljedeća

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.