Sada je: 11 kol 2026, 16:28.
Moderator/ica: nadicab

od dragog..rekla sam mu da hocu zenskasti mob a on se jadan pretrgnuo da mi ga nade..i rekla sam mu da mi se svida sgh e570 al veli da nema sanse da mi kupuje takav mob koji nis ne valja samo zato sto je rozi i sto ima girly stuf..i star 2 godine i jos po takvoj cijeni ko da je nov..pa smo osli u samsung trgovinicu i ponosna sam vlasnica novog SGH-L310 ..evo vam link da si mozete docarat u cemu ja trenutno uzivam i s cim se igram

.

, a velikoj curi želim sve najbolje

nadicab je napisao/la:mm i ja imamo danas veliku godišnjicu - pred 17 godina smo po prvi put postali roditelji i postali i ostali zauvjek nečiji mama i tata
Cestitke tati i mami,a velikoj djevojci puno srece,veselja i zdravlja

, neka ti se ispune želje
. 

i nek ti se ispune sve tvoje željice i želje
. A tvom malom A želim da te koze brzo prođu bez puno čohanja 

ja ih jos nisam prebolila 

.

Ne mogu a da se ne uključim na Nadičinu opasku vezano uz proslavu 17 godišnjice jer sam istu takvu (doduše 14.) imala prije 5 dana. Baš sam rekla svojem starijem sinčiću koji je bio dosta uzbuđen zbog svog rođendana pa je tu bilo dosta zahtjeva tipa jesi mi napravila ovo, ono, pa sve oko organizacije proslave i sl. "Svim mamama bi na rođendan njihove djece trebalo isto čestitati
. Veli on a kaj onda za tvoj rođendan? A ja: trebala bi čestitati svojoj mami što me donijela na svijet i tako redom
. Izazvala sam mali trenutkić razmišljanja kod njega i smijeh.

: na facebooku je dobila 29 čestitki, na internim stranicama svog razreda je pisalo da slavi rođendan, cijeli razred ju je izljubio, a jedan
i zagrlio, dobila je slatke poklene od frendica iz razreda, navečer su je curke zvale u kafić gdje su joj rekle da nemre proći samo s Colom, nego da i nešto žešće treba probati (pila je red bul s votkom i čudom se čudila što nije mogla zaspati
). Pravi simpa ženski rođendan 
, baš su super ti rođendani kad si mali a zapravo veliki
a možda i obratno 

nadicab je napisao/la:faith super savjeti, nsiam uopće znala za to

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 18 gostiju.