Sada je: 11 kol 2026, 19:46.

KAVA III

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

Re: KAVA III

PostPostao/la lulamae » 25 stu 2008, 11:30

hehehehhe...thx za savjet..proslijedit cu dalje ;)
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lulamae » 26 stu 2008, 22:58

evo..vec sam dobila prvi darak za rockas (u nedjelju je ) :bye od dragog..rekla sam mu da hocu zenskasti mob a on se jadan pretrgnuo da mi ga nade..i rekla sam mu da mi se svida sgh e570 al veli da nema sanse da mi kupuje takav mob koji nis ne valja samo zato sto je rozi i sto ima girly stuf..i star 2 godine i jos po takvoj cijeni ko da je nov..pa smo osli u samsung trgovinicu i ponosna sam vlasnica novog SGH-L310 ..evo vam link da si mozete docarat u cemu ja trenutno uzivam i s cim se igram :mrgreen:

http://samsung.mobil.hr/SGH_L310/

samo sto je moj crveni..onak bordo..ovi cirkoncici su mi super i onaj 'crtez' na mobu svijetli kad me netko zove..heheh..ko malo dijete..
idem se igrat :mah

nda..htjedoh rec kak me vec dvije godien zaredom zeznuo na rockas i sad se napokon iskupio..prve godine je bio bolestan i nije mogao van iz kreveta..hm..nda..druge godine me nes krivo shvatio kad sam reklad a volim ledene kocke..ja sam mislila na kolac a on pretrazio sve trgovine u potrazi za onom bombonjerom,plavom,one ledene kocke,ma znate.. koju ja btw mrzim!e jesam se tad nasmijala..eto sad se iskupio :mrgreen:
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la faith » 27 stu 2008, 07:35

Baš se lijepo dragi iskupio :mrgreen: , prekasan ti je mobić, uživaj u igranju :proljece .
Shine as the light you are (dr. Eric Pearl).

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la nadicab » 28 stu 2008, 09:54

joj obožavam ženske mobitele koji su još i pametni :mrgreen:
mm i ja imamo danas veliku godišnjicu - pred 17 godina smo po prvi put postali roditelji i postali i ostali zauvjek nečiji mama i tata :3srca
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la faith » 28 stu 2008, 12:12

Čestitke na tako lijepoj godišnjici :3srca , a velikoj curi želim sve najbolje :drink :3srca :3srca :3srca

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lulamae » 28 stu 2008, 13:19

heheheh..pa sve najbolje onda i slavljenici i ponosnim roditeljima.. :mah
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lea.marijela » 29 stu 2008, 10:13

Čestitke i od nas nadam se da ste to dostojno proslavili :bye
LEA 0,870 - 2006 / DOMINIK 2003 / NIKA 2001 /
lea.marijela
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la mmm3m » 29 stu 2008, 10:41

nadicab je napisao/la:mm i ja imamo danas veliku godišnjicu - pred 17 godina smo po prvi put postali roditelji i postali i ostali zauvjek nečiji mama i tata :3srca

Vau Nadice pa ti si Velika mama :cool Cestitke tati i mami,a velikoj djevojci puno srece,veselja i zdravlja :drink
P.S. i mi smo prije par meseci to proslavili,ali sam joj zabranila da u javnosti dok je u mom drustvu kaze koliko ima godina :mrgreen:
Mia,rodjena u 25 tjednu,810g,32cm :)
Matea-1991~~Marina-1999~~Mia-2006
"Maristella"miris mora,lavande i ruzmarina
mmm3m
splitska nevista

PostPostao/la MAJA Skopje » 29 stu 2008, 11:44

Nadice sretan rodjendan Moniki! :band
A vama starcima samo da porucim drz te se. :mrgreen:
MAJA Skopje
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la lulamae » 29 stu 2008, 23:58

sutra mi je rodendan..i pogodite gdje cu ga proslaviti..........na zaraznoj!!! :cry: :cry: :cry: adrian izgleda ima kozice...
a vec sam i drustvo pozvala..organizirala si kad cu pec pizzu a kad kolac itd...grrrrrrrrrrrrrrrr.....
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la faith » 30 stu 2008, 07:21

Lu, kao prvo sretan ti rođendan :drink , neka ti se ispune želje :3srca .
Kao drugo, nadam se da je A. ok i da zbog kozica ne morate biti na zaraznoj, nego doma. Mi smo ih odgulili uspješno doma, ak ti bude trebao koji savjet kad počne čohanje javi se.

faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la flipper » 30 stu 2008, 07:39

SRETAN ROĐENDAN
našoj hrabroj mami LU a Adrianu vibrice da ga kozice nemuče dugo :3srca
flipper
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la MaMi » 30 stu 2008, 13:47

Lu. sretan rođendan i želim ti da ga provedeš doma a ne u zaraznoj. Nijedan doktor tamo nije toliko zgodan da zaslužuje da rođendan podijeliš s njime.
Tebi i A :sve
21 gram
MaMi
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Plava » 30 stu 2008, 23:03

Lu, želim ti sretan rođendan :band i nek ti se ispune sve tvoje željice i želje :3srca . A tvom malom A želim da te koze brzo prođu bez puno čohanja :3srca
plavi filozof.....
vrti mi se u glavi
"Ništa nije poput razgovora s nekim tko je u istom položaju!"
Rođendani moje djece- dani anđela
Plava
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Lidija » 01 pro 2008, 00:02

Cuvajte koze :)

Ja cu javit teti T. da ih dobro cuvate :3srca
Lidija
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Lotta » 01 pro 2008, 00:02

cmokic lu :kiss
i gledaj pozitivno, kozice budu prosle, ti proslavi drugi vikend, i sve bu ok. kad bu moj imao kozice, onda bu to cohanje u duetu. :da? :da? ja ih jos nisam prebolila :zbunj
Lotta
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la lulamae » 01 pro 2008, 00:58

heheheh..puno hvala svima :mah
bas ste me razveselile :kiss

da,adrich ima koze..a bilo bi cudno da ih nema buduci da mu mama agronomka eheheehheh..i proveli smo 4 sata u zaraznoj!! i to jos dosli prek veze..nazvala frendicu koja tam radi,ona odmah otisla dolje na prijam i rekla sestri da mi dolazimo,odmah nas je skuzila i btw sjeca nas se od ljeta :mrgreen: (tad smo sumnjali na koze,al nisu bile,fala bogu) i rekla da ce nas progurati...i tako mi cekali u onom sobicku u izolaciji..u nekom trenutku doslo mi da vristim sto od dosade sto od klaustrofobije..na prozorima rolete,nemres ni van gledati..jedino u kaj sam zurila 4 sata bio je poster od winnie the pooha :roll: i napokon dosla dokica..i ona nas se sjeca i sjeca se da smo i kazic imali zadnji put..nevjerojatno..i ovaj put fakat kozice..i tak osli doma s onim sto smo vec znali,al misla sam bolje da budem sigurna jer sam cula da nije dobro da ga kupam u hipermanganu ak nisu koze neg nes drugo..

i juri doma..radi kolac..radi 4 tepsije pizze :mrgreen: ..kupaj dete..kupaj sebe..itd..mali oso starcima na par sati a ja sam cavrljala sa curkama..lijepo provedeno vrijeme :zivili
hm..sad moram dadiljati a misla sam na ispit drugi tjedan :(

lidija..bas sam ti htjela reci da nas ne ocekujete ni u utorak ni u petak al vidim da si vec shvatila :mah

hm...tridesete se opako priblizile :mrgreen: :mrgreen:
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la faith » 01 pro 2008, 06:59

Draga Lu, baš mi je drago da si pored svega uspjela ipak odraditi rodjendan sa frendicama :joy .
Ljubi A, nadam se da mu neće izbiti hrpetina.

faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lea.marijela » 01 pro 2008, 08:32

LU SRETAN ROČKAS :joy

A A. držimo fige da ima samo malo, malo koza da što manje svrbi i naravno da brzo prođe :3srca
LEA 0,870 - 2006 / DOMINIK 2003 / NIKA 2001 /
lea.marijela
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la nadicab » 01 pro 2008, 10:40

Lu, SRETNO :bis :buket
A osobno ti zavidim na kozama, ja bih tako rado da ih Denis dobije pa da smo mirni; ali neće, već je i bio u društvu djece s kozama i niš
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la Daisy » 01 pro 2008, 11:29

Sretno onima koji slave ročkas, a i godišnjice. :joy Ne mogu a da se ne uključim na Nadičinu opasku vezano uz proslavu 17 godišnjice jer sam istu takvu (doduše 14.) imala prije 5 dana. Baš sam rekla svojem starijem sinčiću koji je bio dosta uzbuđen zbog svog rođendana pa je tu bilo dosta zahtjeva tipa jesi mi napravila ovo, ono, pa sve oko organizacije proslave i sl. "Svim mamama bi na rođendan njihove djece trebalo isto čestitati :lol . Veli on a kaj onda za tvoj rođendan? A ja: trebala bi čestitati svojoj mami što me donijela na svijet i tako redom :lol :lol . Izazvala sam mali trenutkić razmišljanja kod njega i smijeh. :rolf
Naravno da me ne doživljava. :conf
Nadica, ja sam svojeg F dala cijepiti protiv kozica, baš iz razloga da ih ne dobije jer one navodno jako svrbe, a on se jadnik ne bi znao s tim nositi. Možda da i ti pokušaš?
Daisy
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la nadicab » 01 pro 2008, 12:31

MOja princeza je baš bila zadovoljna sa svojim rođendanom :party : na facebooku je dobila 29 čestitki, na internim stranicama svog razreda je pisalo da slavi rođendan, cijeli razred ju je izljubio, a jedan :cool i zagrlio, dobila je slatke poklene od frendica iz razreda, navečer su je curke zvale u kafić gdje su joj rekle da nemre proći samo s Colom, nego da i nešto žešće treba probati (pila je red bul s votkom i čudom se čudila što nije mogla zaspati :xlol ). Pravi simpa ženski rođendan :bday
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la faith » 01 pro 2008, 12:35

Fakat je M.velika cura :drink , baš su super ti rođendani kad si mali a zapravo veliki :srca a možda i obratno :joy

faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lulamae » 01 pro 2008, 15:46

vidi vidi..zenska vec i zestoko pije ;)

nadice..ako toliko zelite kozice..slobodno dodite do nas..podijelit cemo :xlol

faith..jel postoji nesto sto se maze na te tockice?mi se samo kupamo u hipermanganu..jel ima jos kaj?
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la faith » 01 pro 2008, 16:19

Najbolja stvar za kozice je lavandino ulje, ako imaš domaće naravno da je to najbolje, ako ne onda kupi u bio i bio lavandino ulje od Primavere.
Mi smo mazali kozice s lavandinim uljem i sve je prošlo odlično, L. je imao manje kozica a R je imao prekriveno apsolutno sve, nije ih svrbilo od lavandinog ulja i brzo su prošle, nije im ostalo ožiljaka, ma super. Druga dobra stvar za koju sam saznala na forumu ti je kupka od zobenih ljuskica, kupiš zobene ljuskice (ima u svim supermarketima, pakirane su po kilu) uzmeš punu šalicu i izmiksaš (ako imaš štapni mikser super se može usitniti) i to ubaciš u otprilike 15 cm vode u kadi i okupaš dijete. Ne ispireš poslije nego ga samo umotaš u ručnik da se posuši. Ta kupka jako umiruje upaljene kozice, mi smo tako svaku večer.
Ljubi A. i nadam se da će brzo proći.

faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lulamae » 01 pro 2008, 16:33

hvala.. :xwave
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la nadicab » 02 pro 2008, 09:39

faith super savjeti, nsiam uopće znala za to :klanja
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la faith » 02 pro 2008, 11:08

nadicab je napisao/la:faith super savjeti, nsiam uopće znala za to :klanja

Kaj se ti ipak pripremaš za kozice ?

Moje dečke je lavandino ulje stvarno spasilo.

faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lulamae » 02 pro 2008, 23:26

nisam mogla nigdje u d.s. naci lavandino ulje pa sam kupila od avene losion..al toliko se dere kad ga mazem da sam prestala..ne znam da li ga pece il kaj :dunno
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la faith » 03 pro 2008, 08:14

Lavandino ulje da bi ga smjela koristiti na koži mora biti jako čisto, zato sam ti rekla za ono u bio i bio. Nemoj ga ni mazati ako nisi našla čisto lavandino ulje. Imam doma novu flašicu iz bio i bio pa ti ju mogu dati ako ti je daleko ići do dućana u jurišićevu ili ilicu. :mah

faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PrethodnaSljedeća

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.