Sada je: 11 lip 2026, 19:17.
Moderator/ica: nadicab

martina mama je napisao/la::-))))) sad samo za gust!!!

MAJA Skopje je napisao/la:Irena kako ste prosli na tjest is povijesti?
Mi ucimo na temu matrijahat i patrijahat.

ali napisao je samo doktor i odlučio da lovac neće biti jer to više ne može napisati

i tocno znam o cemu pricas..ima dana (u zadnje vrijeme cesto) kad ne bi jednu recenicu procitao ni za pola sata..nego 'blejanje' okolo..pipkanje po masini,okretanje kotacica na masini i ostale glupirancije...a jucer..ma za 10 min procitao cijeli tekst od jedno 13 recenica..wow!i to tocno kako treba...dakle slovo po slovo i onda bi rekao cijelu rijec..a inace cijelu recenicu proslovka i tek na kraju izgovori cijelu recenicu kako treba i to na nagovor..

pametno dijete

eto, koja prednost imati veliki stupanj invalidnosti - ne crtamo geometriju

lulamae je napisao/la:otocanka..ne znam da li ti to moze pomoci..mislim da sam cak pisala gore o tome..mi smo isto sad ucili sjecista ia drian nikako nije mogao shvatiti sto je to dok nisam uzela neke konkretne stapice i pokazala mu...probaj s necim konkretnim..ili je kod vas problem samo u tome sto ne moze nacrtati dobro?
Pokušat ćemo ovaj vikend sa štapićima i fashion bands-ima.

Samo da se (po) hvalim - pala petica iz povijesti. No to je bilo rel. jednostavno gradivo ( kameno doba).

ajmo sto sam nadobudna 

lulamae je napisao/la:jedva cekam da mi poberemo kojuajmo sto sam nadobudna

a njega u kosuljicu,prslucic,lijepe hlacice i nove CICIBAN cipelice..ma ko slika
danas bila na vjezbama i usetali unutra..dijelom zato sto ga ja stvarno vise ne mogu nosati a dijelom jer mu i ne ide tako lose a kad je treapeutica pocela vjezbati s njim rekla je da je sve super,da je prekrasan,da ga samo verbalno upozoravam na vanjsku rotaciju i jos neke sitnice..ugl dobilis mo dozvolu za hodanje po vani
ali samo uz mene jer samo ja znam sto smije a sto ne i kako to treba izgledati...uh,sto sam sretna..

Glede ocjena - moj Vito će danas donijeti svoju prvu 2 - iz Hrv - probni test napisao najbolje u razredu a onda sav pun sebe za.ebao pravi test

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 48 gostiju.