Sada je: 10 lip 2026, 17:01.
Moderator/ica: nadicab

iskrena sućut cijeloj obitelji

iskreno suosjećamo sa svima Vama

....zgodno je to ispalo, moja princeza nam je pomagala u trenucima kad je Domi odvodio Gitu ili kad je zbrisao u hodnik- i ponekad samo kolutala očima
. Na kraju je i Domi dobio majcu -bijelu sa natpisom "europski tjedan mobilnosti", koja mu se jako svidjela i dok sam ja okrenula glavu on je nažicao stariju sestru da ga presvuče....tako da smo doma išli u novoj majci (kakvu su imali i Maša i Zoran) i tu istu majcu još uvijek nosimo...valjda će i spavati u njoj 

citali smo price i kuhali i igrali se s vodilicom(one zice po kojoj idu kuglice i sl)..i tako..vadenje krvi je proslo bez ijedne suze i rijeci
ali kad je vec proslo 13 sati pitala sam za rucak,jer je zaprimljen u bolnicu i reko 'on je sad vec stvarno gladan' a ionako ima problema s tezinom zbog cega se kontrolira kod endokrinologa,oni mi rekli 'da,ali to ide tek od sutra'..hm?
ma..mrzim te preglede..i sad cekamo nalaze..
, za hrabrog dečka koji ne plače prilikom vađenja krvi BRAVO!!! i
, a za sve ostalo (ručak tek od sutra?????)
Na žalost, kod nas su takve nebuloze prečeste, stvarni ljudi se izgube u šumu birokracije i besmislenih pravila. 

.

[/quote]

.
to povlačenje po bolnicama dovoljno je zamorno samo za sebe, a kud još i "odlični" uvjeti i sve drugo...
faith je napisao/la:Plava, Domi je stvarno napredovao puno u zadnje vrijeme, meni se čini da je ona vaša mačkica pokrenula čuda u obitelji.
.

. Bravo za Domija!
I danas ga je baš jako treslo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ vibrice da se Denisu popravi stanje

To mi najbolje govori kako bih ipak trebala inzistirati da ponavlja 2. razred
, kako je samo brižan 

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gostiju.