Postao/la Floribunda » 26 svi 2011, 10:33
Bog ,evo da se i ja javim tu!!Imamo djecaka od skoro 8 mj!!Ovaj tjedan smo bili kod ped.pa nam je dala uputnicu za fizijatra u 7 mj...Inace maleni je zivahan,okrece se na trbuh,skace na nogicama ,ili kad lezi i ako ima jastuk ili nesto on sve gura...jak je,cim nesto dohvati rukicama pokusava se dignuti !!Isprintali smo baby handling ,pokusavamo se pridrzavati,ali eto...U domu nam je fizijatrica pokazala baby handlig kakav je i tu na forumu,zadovoljna sam!!Malo smo jos smotani,zapravo mama,a M. bas ne suradjuje,sad je naucio guzicu dizati pa mu jedva pelenu stavim,i presvucem...Uglavnom eto u kratko!!!Vidjeti cu sto ce nam fizijatrica reci ,i kakva je procjena...Imam samo jedno pitanje,neznam di bi ga postavila...kad smo dosli prvi put u dom ga vidjeti(posvojen je),izbjegavao je kontak ocima,snama vise ne,kad ga pozovem digne glavu i gleda me u oci.medjutim kad ga drzim na rukama,uvjek mu je glavica dolje,pokusava zvakati moju ruku,i zapilji se dolje,a drugi ga pokusavaju dozvati ali on uopce ne reagira na njih...kao da ga nije briga...Dali mu treba jos vremena za prilagodbu,socijalizaciju,da bude medju ljudima,ili???Jer neki put panicarim,pa mislim da mozda ne cuje kad ga netko zazove,zasto ignorira!?Ali kad kihnem ili zakasljen on se prene,i prestrasi,i kad smo kod kuce,znaci da nije nagluh ili gluh,jer imao je teske upale uha!!!zato pitam!!
Mala Flor 2011
Mali Flor 2010