MaMi je napisao/la:Povlačim svoju izjavu da je garderoba u Mercatoneu jeftina.
U petak smo prolazili kroz Dubravu i vidjela sam da na štandovima prodaju hlače za 10 kuna.

Bilo mi je nezgodno vikati kroz prozor auta: "Halo, je li se to može prati?", pa faith od tebe očekujem cjeloviti izvještaj čemu uopće služe hlače koje toliko koštaju. Naravno, i sve one koje imaj doticaja s Dubravom neka jave svoje impresije.

Ne znam za te štandove

, znaš da sam ja težak slučaj kad je garderoba u pitanju i da me uvijek privlače stvari koje su daleko od jeftinih

. Znam da na okretištu trčkaraju tete sa velikim vrećama i prodaju sve jako jeftino ali nisam kod njih kupovala

. Bolje sam upoznata sa šoping centrima nego s šopingom u Dubravi.
Ono što sam pisala da znam gdje ima jeftinijih trenirkica je jedan obiteljski obrt koji šiva za velike lance dućana, a pošto ih poznam meni daju da kupim na malo, sve je jako kvalitetno i čisti pamuk što je meni najvažnije, tako da tamo kupujem peri deri odjeću za dečke.
I stvarno nije u redu da "razgledavaš" štandove po Dubravi a ne javiš se za kavu

.
Danas sam svratila kod moje dokice jer mi je nateklo oko preko vikenda, a tamo gužvetina, svi nervozni i kukaju, dokica nervozna jer ju gnjave s hrpom papirologije pa nema dovoljno vremena za pacijente, ma divota jedna. Onda me netko pita zakaj ne idem kod doktora kad me nekaj boli, pa nemrem još i zbog sebe čekati ko majmun po čekaonama. Uglavnom, dobro je, kaže da je to alergijski i nadam se da je tako. Nikako da se skinem s tih antihistaminika

.
Shine as the light you are (dr. Eric Pearl).
Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).