Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.
Tema je zaključana

Re: iscjelitelj MEKKI TORABI

28 lis 2009, 00:06

pitala bi samo kolko dugo čekate da dođete na red i u koje je vrijeme
najbolje doći

28 lis 2009, 10:23

Azraz - xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Mateavu - Najbolje je doći ujutro oko 8h da bi bio među prvima za tretman koji počinje oko 10h i da si možeš obezbijedit stolicu ali opet ionako moraš ćekati do kraja tj do 16h dok ne tretira i zadnjeg čovjeka jer tek kad sve obavi slijedi glavni završni tretman svih a i vode tj tek u tom završnom tretmanu daje 80 % energije a kod njega pojedinačno daje samo 20% !!!
Kada bi svi došli na vrijeme i nebi dolazili i poslije 14h xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx,sve bi bilo lakše i ljepše !!!

28 lis 2009, 11:46

Dobar dan LAGUNAKM!
Ne znam da li ste primjetili, ali ja ću vam skrenuti pozornost da ovaj forum nije namjenjen za držanje predavanja o lijepom ponašanju. Mi ovdje, ako možemo, pomognemo, savjetujemo, a ne popujemo.
Ne znam tko vam daje za pravo govoriti kada će netko doći na tretman, pa svatko živi kako zna i može.
Što se tiče Dalmacije, BiH i gdina Mekkija, pričate nebuloze, ali nemam namjeru ulaziti u raspravu.
Ako vam je kultura kao i pravopis, pa nije vam ni to jača strana.
Eto toliko od mene za vas :angry

28 lis 2009, 13:05

aneta je napisao/la:Dobar dan LAGUNAKM!
Ne znam da li ste primjetili, ali ja ću vam skrenuti pozornost da ovaj forum nije namjenjen za držanje predavanja o lijepom ponašanju. Mi ovdje, ako možemo, pomognemo, savjetujemo, a ne popujemo.
Ne znam tko vam daje za pravo govoriti kada će netko doći na tretman, pa svatko živi kako zna i može.
Što se tiče Dalmacije, BiH i gdina Mekkija, pričate nebuloze, ali nemam namjeru ulaziti u raspravu.
Ako vam je kultura kao i pravopis, pa nije vam ni to jača strana.
Eto toliko od mene za vas :angry

Draga Aneta - xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ovaj forum je namijenjen za razmjenu podataka ,informacija i iskustava kako dobrih tako i loših ,stoga ,ja sam upravo to i napisao xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Neznam iz kojeg razloga ja sad imam lošu kulturu ako sam napisao istinu i informirao ljude ,a što je najvažnije ,naveo sam "čast izuzecima" !!!
Moj pravopis je možda djelomično neispravan (sa kvaćicama) zbog brzog pisanja xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ja sam jedan od organizatora dolaska Mekkija u Zg ako te baš zanima i da ,ja imam pravo govoriti kad će ko doći na tretman jer je sto puta ponovljeno i zamoljeno da se ne dolazi poslije 14h xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
I da , svatko živi kako zna i može ,ali u ovom slučaju nije taj netko sam ,već su tu na tisuće ljudi koji se pridržavaju stoput rečenih pravila i to od strane organizatora i Mekkija a ne nekog drugog ,xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Da da -neke istina boli ali istina je uvijek istina i možeš se ti bunit koliko te volja !!!!!!

28 lis 2009, 15:07

LAGUNAKM hvala :mah
a jel postoji neki broj ili meil na koji bi se mogao poslat nalaz da se
vidi dali bi mogao pomoči jer kod nas je genetska bolest

28 lis 2009, 16:00

matea_vu je napisao/la:LAGUNAKM hvala :mah
a jel postoji neki broj ili meil na koji bi se mogao poslat nalaz da se
vidi dali bi mogao pomoči jer kod nas je genetska bolest

Možeš nazvati ,broj ti je naveden već u prethodnim postovima pa malo proući a za čitanje nalaza malo teže !!
Samo ti dođi na tretmane i nemoj dugo čekati jer Mekki je još 2 i pol tjedna u Zg !!!

28 lis 2009, 17:21

LAGUNAKM, ovaj forum je prvenstveno pozitivno i edukativno orijentiran prema roditeljima, a ovaj pdf je naročito takav jer se radi o našoj posebnoj djeci i nama roditeljima koji ćemo dati sve za našu djecu i njihov napredak.
Stoga, tvoj dosadašnji stil komunikacije uopće nije primjeren (molim te, prouči pravila o načinu pisanja na ovom forumu), stoga te lijepo molim da promijeniš način komunikacije ako želiš i dalje ovdje pisati.

28 lis 2009, 18:12

nadicab je napisao/la:LAGUNAKM, ovaj forum je prvenstveno pozitivno i edukativno orijentiran prema roditeljima, a ovaj pdf je naročito takav jer se radi o našoj posebnoj djeci i nama roditeljima koji ćemo dati sve za našu djecu i njihov napredak.
Stoga, tvoj dosadašnji stil komunikacije uopće nije primjeren (molim te, prouči pravila o načinu pisanja na ovom forumu), stoga te lijepo molim da promijeniš način komunikacije ako želiš i dalje ovdje pisati.

Nadiceb - oprosti ali i ja imam dijete tj i ja sam roditelj stoga mi to ni najmanje nije nepoznato !
Prije svega ovdje je tema o liječenju kod Mekki Torabija a s obzirom da sam ja jedan od organizatora njegovog dolaska ,dužan sam ljude upučivati i informirati o tome i preko interneta a samo to sam upravo ovdje i radio a to što se netko zbog nekih izrečenih istina našao uvrijeđen ,to nije moj problem jer ja sam samo napisao korisnu informaciju za sve ljude bez obzira na bolest !
Neki ljudi su u toj bolesti svojih bližnjih jako sebićni i misle da samo oni imaju najveći problem i onda ne biraju sredstva i nemaju poštovanja prema drugim ljudima a možda baš taj netko drugi ima još bolesnije dijete ili nekog drugog !
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Stotine puta moramo svaki dan ponavljati da se ljudi stišaju ,da ne ulaze preko reda , da se ne guraju ,da ne psuju i ne ljute se ,da ne dolaze poslije 14h itd itd !!!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Mogle ste dobiti još puno lijepih i korisnih informacija od mene no vidim da to ne zaslužujete stoga napuštam ovaj forum !!!
Ipak ,želim Vam svu sreću za Vašu djecu i ostale !!!

28 lis 2009, 18:56

O koliko je dobrote, pristojnosti i dobrodušnosti u prethodnom postu. Ostala sam bez daha pred takvom veličinom od čovjeka. Srećom da više, Laguna, nećeš pisati jer nisam sigurna da bih mogla podnijeti još toliko lijepih riječi na jednom mjestu, o tvojoj skromnosti da ne pričam. Pozdrav od one koja je po ocu porijeklom iz BiH točnije samo ih H dijela. I hvala na uvredi mom spolu i narodu.

28 lis 2009, 19:19

Pozdrav svima..nisam bas upucena, danas sam tek cula za mekkija, i posto nisam blizu zg, a stvarno bi htjela doci sa kcerkicom, pretpostavljam da bi trebale prespavati koju noc?jel se treba unaprijed s nekim dogovorit kako bi nas primio? da li bi uopce dosla na red? zaista mi nije bitno ako treba ostati duze, cekati satima u redu, ali samo bi htjela biti malo upucenija u sve to..vidim da vi dosta znate o svemu tome, pa ako bi me netko mogao malo uputi..da bas ne dodjem u totalno nepoznato...

28 lis 2009, 22:45

MaMi je napisao/la:O koliko je dobrote, pristojnosti i dobrodušnosti u prethodnom postu. Ostala sam bez daha pred takvom veličinom od čovjeka. Srećom da više, Laguna, nećeš pisati jer nisam sigurna da bih mogla podnijeti još toliko lijepih riječi na jednom mjestu, o tvojoj skromnosti da ne pričam...

:5

29 lis 2009, 11:16

MaMi je napisao/la:O koliko je dobrote, pristojnosti i dobrodušnosti u prethodnom postu. Ostala sam bez daha pred takvom veličinom od čovjeka. Srećom da više, Laguna, nećeš pisati jer nisam sigurna da bih mogla podnijeti još toliko lijepih riječi na jednom mjestu, o tvojoj skromnosti da ne pričam. Pozdrav od one koja je po ocu porijeklom iz BiH točnije samo ih H dijela. I hvala na uvredi mom spolu i narodu.

Molim te lijepo objasni mi kojim riječima sam ja to bilo koga uvrijedio osim što sam prenio samo ono što je rekao Mekki ,ajde objasni mi taj dio ?! Ako si se ti našla uvrijeđena onda se obrati Mekkiju i pitaj ga iz kojeg razloga ne želi više doći u BiH i Dalmaciju ,pa će ti on objasniti a ja to nisam izmislio iz vedra neba !
Opet ponavljam da sam ja jedan od organizatora i samo pišem ono što moram i što mi je posao ,a to je informirat ljude putem interneta i ako se netko našao uvrijeđen onda se našao zbog Mekkija !
Mene a najmanje Mekkija uopće ne zanima jel netko xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx,bitno je dali su ljudi pristojni i kulturni i dali se drže onog što je rečeno !
Nije mi jasno dali vi ljudi čitate što čovjek napiše ,jasno i glasno po treći puta ; "ČAST IZUZECIMA"- dakle ne stavljamo sve u isti koš ali jednostavno ,xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Svima nam je zbog toga žao a pogotovo njemu no ipak -razbili su mu prozore na autu i izbušili gume svim organizatorima i tjelohraniteljima a samo zbog Zg registracije jer drugog objašnjenja ni razloga nismo našli ili se nekome nije svidjelo to što on radi -istraga je u tijeku !!!
Da ,ja nisam nikakva veličina od čovjeka ali Mekki jest pa onda imajte bar malo poštovanja kulture i pristojnosti prema njemu i shvatite ovo što sam naveo kao da vam je on to rekao - dakle samim time vrijeđate i njega !!!

29 lis 2009, 11:18

TinkiVinki je napisao/la:
MaMi je napisao/la:O koliko je dobrote, pristojnosti i dobrodušnosti u prethodnom postu. Ostala sam bez daha pred takvom veličinom od čovjeka. Srećom da više, Laguna, nećeš pisati jer nisam sigurna da bih mogla podnijeti još toliko lijepih riječi na jednom mjestu, o tvojoj skromnosti da ne pričam...

:5

:whew

29 lis 2009, 11:39

ninna je napisao/la:Pozdrav svima..nisam bas upucena, danas sam tek cula za mekkija, i posto nisam blizu zg, a stvarno bi htjela doci sa kcerkicom, pretpostavljam da bi trebale prespavati koju noc?jel se treba unaprijed s nekim dogovorit kako bi nas primio? da li bi uopce dosla na red? zaista mi nije bitno ako treba ostati duze, cekati satima u redu, ali samo bi htjela biti malo upucenija u sve to..vidim da vi dosta znate o svemu tome, pa ako bi me netko mogao malo uputi..da bas ne dodjem u totalno nepoznato...

Draga Ninna - pošto vidim da ti nitko od nekih "jako pametnih mama" koje su se okomile na mene a oćito i samog Mekkija zbog istine koju je rekao i doživio ,odgovorit ću ti ja jer mi je to dužnost i posao ali sve informacije ti pišu u prethodnim postovima pa samo malo proući i pročitaj i sve ćeš znati no ;
Ne trebaš se s nikim ništa dogovarati ,samo lijepo dođeš oko 9-10h na paviljon 2 na velesajmu tj skreneš prema Kajzerici da ne moraš dugo čekati u redu pošto je svaki dan na tisuće ljudi . Naravno da ćeš doći na red jer svi dođu na red i Mekki tretira sve do zadnjeg čovjeka a onda oko 15-16h slijedi cjelokupno tretiranje svih prisutnih a do kraja moraš ostati jer Mekki tek u tom zadnjem cjelokupnom tretmanu daje 80% energije ! Uzmi si neku preklopnu stolicu ,sendviće ,papicu za kćerkicu i to je to !Kad završiš tretman kod njega, onda ideš obavezno kupiti vodu Janu koju on energizira i koju obavezno morate piti i sa njom možeš raditi hranu djetetu itd ali bez konzumiranja vode jako je mali efekt !
Neznam o kakvoj se bolesti kod tvoje kćerkice radi ali u svakom slučaju sa djetetom možeš naprijed tj zajedno sa invalidima u desnom redu a jedan dan tj jedan tretman ako se radi o težoj bolesti znaći jako malo i da ,ukoliko vam Mekki veli "svaki dan" -onda bi trebala naći smještaj za prespavati !
Eto ,ako te još nešto zanima ti samo pitaj ,dobit ćeš odgovor iz prve ruke i želim ti svu sreću !!!

29 lis 2009, 12:10

Ovo stvarno moram reći, iako ne volim ovakve rasprave, mi smo bili kod Mekkija kad je došao prvi puta u Hrvatsku, bio je u Sesvetama, nije imao hrpu tzv. organizatora i suorganizatora i bilo nam je prekrasno. Bili smo i u Dugopolju, baš smo bili na godišnjem pa nam nije bilo daleko doći, prostor je bilo ogroman, parkiralište isto tako, stvarno se moglo lijepo organizirati, ali su organizatori napravili toliku zbrku da je to bilo strašno. Neću duljiti samo hoću reći da se dogodila ista stvar koja se sada dogodila ovdje (upadne vam jedna osoba sa toliko negativne energije koja za sobom povlači i određene reakcije), a onda možete misliti u tolikoj masi ljudi gdje imate više takvih osoba kako to izgleda...

29 lis 2009, 12:19

LAGUNAKM je napisao/la:Draga Ninna - pošto vidim da ti nitko od nekih "jako pametnih mama"

Mislim da ovakav način komunikacije nije primjeren ovom forumu!!!

29 lis 2009, 12:23

mama.miamia je napisao/la:(upadne vam jedna osoba sa toliko negativne energije koja za sobom povlači i određene reakcije

Slažem se u potpunosti....i još jedno....ljudi nisu bagra.... jako sam tužna što je Mekki okružen takvim ljudima koji se tako izražavaju....bez obzira... :place

29 lis 2009, 18:07

Topic je bio zakljucan neko vrijeme zbog odluke administratora.

Vec vise dana razmisljam sto napraviti s ovim topicom. S jedne strane tu su roditelji koji odlaze sa svojom djecom i dozivljaju mir, olaksanje, smirenje, cudesnu energiju. Tako sam ih ja citala.

S druge strane ovdje se pocela prolijevati zuc, vrijedjati najmanje po regionalnoj pripadnosti, unositi losu vibru. Nisam sigurna da je to ono sto Meki zeli i radi.

Stoga ovaj topic zakljucavam i ja. Ako netko otvori drugi topic na istu temu, molim da bude miran i ako hocete produhovljen, kako je i ovaj bio u pocetku. I informativan. Sve ostalo srezat cemo cim to primjetimo.

Ako je i od jednog od organizatora, previse je. Jako i puno previse.

Procesljat cu jos postove i brisati sve ono sto nije u duhu onog, sto se prema rijecima onih koji tamo odlaze, moze dozivjeti na velesajmu i drugim mjestima.
Neki postovi su update-irani, a neki izbrisani.
Tema je zaključana