Sada je: 14 kol 2026, 00:28.
Moderator/ica: nadicab

aneta je napisao/la:Dobar dan LAGUNAKM!
Ne znam da li ste primjetili, ali ja ću vam skrenuti pozornost da ovaj forum nije namjenjen za držanje predavanja o lijepom ponašanju. Mi ovdje, ako možemo, pomognemo, savjetujemo, a ne popujemo.
Ne znam tko vam daje za pravo govoriti kada će netko doći na tretman, pa svatko živi kako zna i može.
Što se tiče Dalmacije, BiH i gdina Mekkija, pričate nebuloze, ali nemam namjeru ulaziti u raspravu.
Ako vam je kultura kao i pravopis, pa nije vam ni to jača strana.
Eto toliko od mene za vas

matea_vu je napisao/la:LAGUNAKM hvala![]()
a jel postoji neki broj ili meil na koji bi se mogao poslat nalaz da se
vidi dali bi mogao pomoči jer kod nas je genetska bolest
nadicab je napisao/la:LAGUNAKM, ovaj forum je prvenstveno pozitivno i edukativno orijentiran prema roditeljima, a ovaj pdf je naročito takav jer se radi o našoj posebnoj djeci i nama roditeljima koji ćemo dati sve za našu djecu i njihov napredak.
Stoga, tvoj dosadašnji stil komunikacije uopće nije primjeren (molim te, prouči pravila o načinu pisanja na ovom forumu), stoga te lijepo molim da promijeniš način komunikacije ako želiš i dalje ovdje pisati.

MaMi je napisao/la:O koliko je dobrote, pristojnosti i dobrodušnosti u prethodnom postu. Ostala sam bez daha pred takvom veličinom od čovjeka. Srećom da više, Laguna, nećeš pisati jer nisam sigurna da bih mogla podnijeti još toliko lijepih riječi na jednom mjestu, o tvojoj skromnosti da ne pričam...

MaMi je napisao/la:O koliko je dobrote, pristojnosti i dobrodušnosti u prethodnom postu. Ostala sam bez daha pred takvom veličinom od čovjeka. Srećom da više, Laguna, nećeš pisati jer nisam sigurna da bih mogla podnijeti još toliko lijepih riječi na jednom mjestu, o tvojoj skromnosti da ne pričam. Pozdrav od one koja je po ocu porijeklom iz BiH točnije samo ih H dijela. I hvala na uvredi mom spolu i narodu.
TinkiVinki je napisao/la:MaMi je napisao/la:O koliko je dobrote, pristojnosti i dobrodušnosti u prethodnom postu. Ostala sam bez daha pred takvom veličinom od čovjeka. Srećom da više, Laguna, nećeš pisati jer nisam sigurna da bih mogla podnijeti još toliko lijepih riječi na jednom mjestu, o tvojoj skromnosti da ne pričam...

ninna je napisao/la:Pozdrav svima..nisam bas upucena, danas sam tek cula za mekkija, i posto nisam blizu zg, a stvarno bi htjela doci sa kcerkicom, pretpostavljam da bi trebale prespavati koju noc?jel se treba unaprijed s nekim dogovorit kako bi nas primio? da li bi uopce dosla na red? zaista mi nije bitno ako treba ostati duze, cekati satima u redu, ali samo bi htjela biti malo upucenija u sve to..vidim da vi dosta znate o svemu tome, pa ako bi me netko mogao malo uputi..da bas ne dodjem u totalno nepoznato...

LAGUNAKM je napisao/la:Draga Ninna - pošto vidim da ti nitko od nekih "jako pametnih mama"

mama.miamia je napisao/la:(upadne vam jedna osoba sa toliko negativne energije koja za sobom povlači i određene reakcije

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.