Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.
06 svi 2009, 17:45
daklem,gdje je tocno mali dom?..shvatila sam da je krizanje bastijanove i mandiceve..ali gledala sam na kartu i te ulice se bas i ne krizaju..
idem po slavonskoj,odnosno onoj koja se nadovezuje na slavonsku,pa skrenem prema voltinom..(tak idem i prema puzu) ali produzim po ulici drvinje i onda kam?desno?
u ponedjeljak je otvorenje pa cemo vjerojatno ici..
06 svi 2009, 17:47
ides po autoputu, skrenes desno na Selsku, prijedjes Tratinsku ili kak se vec zove, prodjes benzinsku i na semaforu lijevo - otprilike 50 m i lijevo ti je zgrada sa sarenim balkonima - to ti je Mali dom
06 svi 2009, 17:49
ili kao prema puzu, pa do Bastijanove (Koncara), skrenes u Bastijanovu i cca 50m prije Selske s desne strane - sareni balkoni
u stvari nisu balkoni, nego izbocine, al' to su meni ko balkoni
06 svi 2009, 23:12
thx
07 svi 2009, 18:54
pozvana i ja, znači tulum
08 svi 2009, 13:40
Do daljnjega se odgadja otvaranje .....
09 svi 2009, 00:30
eto,bas sam i ja saznala..a zasto?
11 svi 2009, 22:32
Otvorenje je sutra u 13,00 za one koji još neznaju a voljeli bi doći
12 svi 2009, 10:27
hmmm, tu informaciju sam i ja dobila privatnim kanalima od roditelja iz udruge, službeno nisam ništa obaviještena
13 svi 2009, 18:25
Molim Vas može malo informacija o Malom domu tj kako je bilo na otvaranju.Znam da ste neke bile molim malo opširniji izvještaj, Vaša osobna stajališta.
13 svi 2009, 21:33
Iskreno, vrlo sam iznenađena prezentacijom
Mali dom je preslika mog sna iz Splita, koji je trebao biti a nije... napokon nešto i za našu djecu, jednom rječju oduševljena sam, bazen, prostorije, veličina...ma sve, savršeno.... a kako će funkcionirati, e to ne znam, nadam se najboljem, i mislim da korisnici mogu biti više nego zadovoljni.
13 svi 2009, 21:55
evo meni je prostor izgledao fantasticno..kao prvo bazen koji ima pomicno dno,moze se namjestati dubina..vidjela sam dvije dvorane,jedna manja,jedna veca..strunjace,svedske ljestve i tako jos nesto..prostorije za individualnu terapiju ali i za grupni rad..ispred prostorija su ormarici i vjesalice kao u vrticu

ali samo na jednom katu..tak su valjda raspodijelili sto ce na kojem katu biti..btw ima podrum (gdje je bazen),prizemlje i tri kata..wow! i lift!to moram naglasiti..prostorije za senzoricku integraciju..pa prostorije sa dvosmjernim staklom il kak se vec zove gdje ce s jedne strane biti terapeut s djetetom a s druge studenti..to mi je super! pa imaju kuhinjicu i svasta..prostorije za glazbenu i likovnu terapiju itd..meni izgleda predobro..sve novo..jos nije ful opermljeno ali valjda ce biti do 9.mj.

samo mi je izgledalo nekako preveliko..onak,pa tu malte ne stane jedna skola..i onda su rekli da ne da je preveliko nego ce skoro biti i tijesno,odnosno biti ce taman kad dodu sva djeca..dakle,tu ce stvarno biti mnogo djece..
14 svi 2009, 10:46
a dali znate da li će moći doloaziti djeca koja neće dolaziti svaki dan, nego naprimjer da ih se dovodi jedanput dvaput djedno na terapije
15 svi 2009, 01:46
e pa za to ti imaju vrlo malo mjesta..svega desetak..tak da ne znam...najvise mjesta imaju upravo za ove svakodnevne..
15 svi 2009, 08:24
a ja sam dobila dojam da će baš najviše usluga pružati povremenim korisnicima
15 svi 2009, 10:27
nadicab je napisao/la:a ja sam dobila dojam da će baš najviše usluga pružati povremenim korisnicima
lulamae je napisao/la:e pa za to ti imaju vrlo malo mjesta..svega desetak..tak da ne znam...najvise mjesta imaju upravo za ove svakodnevne..
A kako bi čovjek uopće saznao
službeno kakve su njihove usluge i kakve uvjete zadovoljiti da se dijete primi u njihovu skrb?
Dosada je sve bilo rekla-kazala, tako da mi se čini da su to sve samo nagađanja.
16 svi 2009, 00:00
e pa ja vise stvarno ne znam..meni su rekli tako kako sam napisala..
najbolje ih nazvati..medutim oni sami kazu da ne znaju kako ce to biti..tako da
11 lip 2009, 16:38
a ja sam dobila dojam da će baš najviše usluga pružati povremenim korisnicima
Da li povremeni korisnici mogu biti izvan Zgb-a? Odnosno izvan veše županije?
Ono kaj sam vidjela na jednoj emisiji Dobro jutro Hrvastska - obećavajuće je kaj se tiče opremljenosti...ž
Kakva je kvaliteta usluge -pojma nemam....
Jel to neka terapija sa psima - ili je to bio terapijski pas od djeteta?
O, tome, da u Zgb-u imate već malo veću mogučnost izbora - neču ni govoriti...Zavidim...
Eto za početak - samo skromno - da L. ima adekvatnu fizikalnu terapiju....
No, da, i sa slomljenom rukom dijete s CP NEMA pravo na fizikalnu - poslali nas doma - vi ćete to najbolje sami!
Da, pa hoćemo....
Lea. marijela - preslatki ste...no, da - pamtim vas s plakata...
13 lip 2009, 00:19
Suzaks -terapija terapijskim psom je u programu centra Mala kuća (mali dom) i nažalost Ria nije naša već Draženova

beskrajno je draga i strpljiva i mi smo presretni što imamo mogućnost raditi sa njom.
Inaće eto samo jedna kratka notica u ponedjeljak sele Malu kuću u mali dom
30 srp 2009, 10:13
uputite mene neupućenu
kako se javiti u malu kuću tj. mali dom, samo dođemo ili??
pretpostavljam da ni to nije tako jednostavno, kao ni sve ostalo u lijepoj našoj.
već smo trebali, ali bilo je nekih problema.....
07 kol 2009, 02:07
pa trebala bi ih kontaktirati ;-)
ja imam njihove brojeve moba jer fiksni vise ne vrijede buduci da su se preselili ali necu ih tu pisati pa ako zelis mogu ti dati neki kontakt na pp..a oni su imali i web stranicu,ne znam da li su je sad izmijenili ili sto..tamo ti isto sve pise..ugl oni su ti sad u bastijanovoj,premda neki vele da nisu bas u bastijanovoj nego nekoj ulicici do bastijanove,tak nes..ali i to se da objasniti gdje su tocno,ako te zanima..
ovdje je njihova stranica,medutim vise nista od toga ne vrijedi tako da
http://www.malakuca.org/hm..probala sam naci nesto o malom domu na google-u ali nisam uspjela..
btw..dobila sam njihove papire nedavno postom..ono-izvjesce o tome kako je bilo ove godine i tako to..ali nista nije pisalo o tome kada pocinju sljedece godine

valjda bumo saznali na vrijeme..
07 kol 2009, 11:09
lu, do sada je bilo ako ti nisu poslali termin za jesen, to je značilo da više nije u njihovom programu
07 kol 2009, 16:29
Lu mi smo dobili uz te papire na kojima piše kako je Lea bila prošli semestar i podatke o tome u koju su nas grupu svrstali i koje tete preuzimaju tu grupu te kako će nas kontaktirat prije počatka.U papirima stoji 07.09.2009.kao prvi radni dan isto kao i početak škole.
Također sam čula da još nisu formirane sve grupe i to mislim onih klinaca koji će dolaziti samo povremeno (ne sve dane u tjednu) a to bi ako su mi informacije točne trebalo biti gotovo uskoro. Ak se dobro sjećam ti si baš sa A. razmišljala o toj varijanti?!
07 kol 2009, 18:07
Ja sam posve nova ali sam eto pročitala o malom domu pa me zanima dali primaju djecu iz drugih županija, kome se obratiti, voljela bih moju Thaliu upisati na neki takav program. Koliko se plaća, dali se uopče plaća?
07 kol 2009, 22:41
nadice,nemoj me plasiti..infarkt bum dobila..
pa nisu mi nis rekli da ga ne bi primilii sljedece godine..upravo suprotno..uzeli su ga u obzir kao i sve iz njegove grupe i svi iz njegove grupe bi isli isto tako povremeno..
budem sutra zvala jednu mamu pa cu doznati sto su oni dobili u papirima..
malanana..za sad se ne zna (bar ja ne znam) jos br telefona tam gdje jesu u bastijanovoj a to se otvara tek u 9.mj..ravnateljica je darija udovicic-mahmuljin..imam br.moba nekih terapeuta ali mislim da nije u redu da ih sad tu dajem a uostalom oni su ionako sad na godisnjem,vjerojatno..ne znam da li primaju iz drugih zupanija..odkud ste vi?pricalo se da bi primali samo iz zagreba,pa onda da to ipak nije tocno,ja vise ne znam..

..mi konkretno ne placamo nista..osim plivanja nekih 50 ili 100kn mjesecno,ne sjecam se vise jer su bili to plivanje ukinuli,ali sad imaju svoj bazen pa vjerojatno se ne bude placalo..ne znam..
07 kol 2009, 23:05
Ok, hvala ti na informacijama ako budeš više znala javite mi.
04 ruj 2009, 11:46
je li tko bio na roditeljskom sastanku u malom domu ?
ja sam bila jucer i kao i obicno po institucijama...sve divno bajno, osim prijevoza
koji je obecan, pa na kraju nije moguc jer je navodno previse prijavljene djece i moguc je samo djeci oba zaposlena roditelja.
Meni, posto sam daleko, je to neophodno. A L. bi trebala ici svaki dan 8 sati.....
Skolu smo odgodili a od prijevoza nix ...i sta sad ?!
04 ruj 2009, 15:54
bila si na roditeljskom?
nas nitko nije zvao..od jedne mame sam saznala da jos ni ne znaju kad ce poceti s radom ovi povremeni sto idu,dakle mi sto idemo jednom tjedno

ja nis ne znam..i nis si nemrem organizirati kad ne znam kad ce ici u mali dom..