Sada je: 11 lis 2026, 00:27.
Moderator/ica: nadicab

ali samo na jednom katu..tak su valjda raspodijelili sto ce na kojem katu biti..btw ima podrum (gdje je bazen),prizemlje i tri kata..wow! i lift!to moram naglasiti..prostorije za senzoricku integraciju..pa prostorije sa dvosmjernim staklom il kak se vec zove gdje ce s jedne strane biti terapeut s djetetom a s druge studenti..to mi je super! pa imaju kuhinjicu i svasta..prostorije za glazbenu i likovnu terapiju itd..meni izgleda predobro..sve novo..jos nije ful opermljeno ali valjda ce biti do 9.mj.
samo mi je izgledalo nekako preveliko..onak,pa tu malte ne stane jedna skola..i onda su rekli da ne da je preveliko nego ce skoro biti i tijesno,odnosno biti ce taman kad dodu sva djeca..dakle,tu ce stvarno biti mnogo djece..

nadicab je napisao/la:a ja sam dobila dojam da će baš najviše usluga pružati povremenim korisnicima
lulamae je napisao/la:e pa za to ti imaju vrlo malo mjesta..svega desetak..tak da ne znam...najvise mjesta imaju upravo za ove svakodnevne..

a ja sam dobila dojam da će baš najviše usluga pružati povremenim korisnicima

beskrajno je draga i strpljiva i mi smo presretni što imamo mogućnost raditi sa njom.

valjda bumo saznali na vrijeme..

..mi konkretno ne placamo nista..osim plivanja nekih 50 ili 100kn mjesecno,ne sjecam se vise jer su bili to plivanje ukinuli,ali sad imaju svoj bazen pa vjerojatno se ne bude placalo..ne znam..

ja nis ne znam..i nis si nemrem organizirati kad ne znam kad ce ici u mali dom..
Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.