ni ekonomska, ni upravna, i ni jedna druga gimnazija
i zato mi je to bilo cudno.Sada je: 30 tra 2026, 05:16.
Moderator/ica: medo14
ni ekonomska, ni upravna, i ni jedna druga gimnazija
i zato mi je to bilo cudno.

mamainana je napisao/la:osim toga dijete koje je odličan učenik i postiže sportske rezultate (ne samo bavi se sportom) znači da je izuzetno motivirano dijete koje duže vrijeme ima neki teži režim nego njegovi vršnjaci
i zašto zbog toga ne bi bilo nagrađeno

Buhtlica je napisao/la:nisu nagrađena. dodatni bod dobivaju samo za upis u umjetničke srednje škole, a sportaši dobivaju za upis u bilo koju srednju.
Nana1971 je napisao/la:Kako je krenulo, uskoro će traziti i biljeske iz vrtića i jaslica![]()
Iskreno - najbolje bi bilo da vrate stari sistem - 40% na ocjene 7. i 8. razreda, 60% na testiranje iz predmeta bitnih za određenu vrstu skole (matematičke, jezicne ili opće gimnazije, svaka drugačije). Dodatni bodovi samo na ono sto ima veze sa skolom koju upisujes. Kad samo pomislim da smo nekad mislili da je taj sistem bio loš i pogledam ovo danas
skorpionka je napisao/la:Buhtlica je napisao/la:nisu nagrađena. dodatni bod dobivaju samo za upis u umjetničke srednje škole, a sportaši dobivaju za upis u bilo koju srednju.
Sportasi ne dobivaju nista ukoliko nisu iznimno uspjesni, sto je i u redu.

Nana1971 je napisao/la:Kako je krenulo, uskoro će traziti i biljeske iz vrtića i jaslica![]()
Iskreno - najbolje bi bilo da vrate stari sistem - 40% na ocjene 7. i 8. razreda, 60% na testiranje iz predmeta bitnih za određenu vrstu skole (matematičke, jezicne ili opće gimnazije, svaka drugačije). Dodatni bodovi samo na ono sto ima veze sa skolom koju upisujes. Kad samo pomislim da smo nekad mislili da je taj sistem bio loš i pogledam ovo danas

Športaši razvrstani u I., II. i III. kategoriju smatraju se vrhunskim športašima Hrvatske.
Športaši razvrstani u IV. kategoriju smatraju se vrsnim sportašima Hrvatske.
Športaši razvrstani u V. i VI. kategoriju smatraju se darovitim športašima Hrvatske.

Kako je krenulo, uskoro će traziti i biljeske iz vrtića i jaslica
veliki X
I sve bodove ispod toga

Sjećate li se što smo o njemu mislili? A sad na kraju balade ni njegova rješenja ne ispadaju loša
Po njegovom eksperimentu ja sam se u srednju upisivala po mjestu stanovanja

Neda je napisao/la:Jedino sto mislim da su ondasnja pitanja u prijemnim bila dobro forumulirana, i nije bilo trik pitanja. Danas se poprilicno plasim cega bi se sve naslo po prijemnim ispitima

Ali se dobro sjećam kad sam bila najviše s glavom u oblacima - baš tako oko kraja 8-og razreda, da me tada netko natjerao učiti za neki prijemni, ne znam bi li i frizersku upisala.

) kad imaš 15 godina.
buduci sam ucila citavu godinu nisam uopce nesto posebno ucila za prijemni, samo ponovila gradivo i odlicno napisala
Kako je krenulo, uskoro će traziti i biljeske iz vrtića i jaslica
swenova mama je napisao/la:Kako je krenulo, uskoro će traziti i biljeske iz vrtića i jaslica
ne, nano, kako je krenulo uskoro cemo za dodatne bodove priredjivati prvenstva dresirane dojencadi.

(jednogodišnje dijete naučiti čitati), ali ne vidim baš smisla
. Jednom sam krznula okom neku emisiju gdje su baš takvu, malenu, djecu učili čitanju.
Doduše globalnom i ne kod nas. U USA, mislim. 
Jer u biti, riječ je samo o jednom ispitu od mora ispita koji te čekaju u životu. Nije li stresnije razmišljati o ocjenama svo vrijeme školovanja?
), ali u zadnja dva srednje se upisivalo s bodovima.Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.