Moji su oboje dobili e-simpu od 100 kn (u konačnici je to njima 150 kn) + M. je dobila 50 kn VIP bona (koji inače je njena obaveza za kupovinu), a V. je dobio dobru igricu za komp koja se prodavala uz novine.
Oni sretni i zadovoljni

Sada je: 30 tra 2026, 03:54.
Moderator/ica: medo14

i kad smo kod toga je li vasi voze romobil sa stitnicima za laktove i koljena ili kacigom (ne moram ni reci da sam joj sve to nabacila kad je krenula prvi put, a muz me
jer vec super vozi bicikl na dva tocka, role itd. - normalno sve sa pomenutom opremom 

Lidija je napisao/la:Ne nagradjujem materijalno za uspjeh u skoli. Jednostavno ne mislim da je to nesto sto je potrebno. Nagrada su upisane ocjene i to je cini mi se sasvim dovoljno.
i mi smo joj čestitali.Kupili joj nismo ništa ali smo joj zato prije cca 1 mjesec kupili PC 2 bez ikakvog povoda.Ne znam možda griješimo 

ma, djeca su djeca i uvijek se raduju poklonu, pa ako se to još i upakira kao pohvala i nagrada, kud ćeš veće sreće. Naravski da uče za sebe i naravski da su im ocjene pokazatelji njihova zalaganja (iako nije ni svaka 5 baš zaslužena), ali ako im još iber pokažem da cijenim njihov trud, onda smo svi sretni

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.