narezi pileci file na kockice (tako 2x2 cm, ne moras mjerit metrom

) povegetaj ili posoli, mozes staviti i soja sosa (ali on je slan pa onda pazi da se ne presoli), mozes dodati pola male zlicice senfa, sve promijesaj i ostavi malo u tome da se paca
zagrijes ulje i stavis te kockice da se prze, ne na skroz jaku vatru; to se pece nekih 15-20 min, uz mijesanje ofkors

, ako ti presusi dolijes mrvu vode (manje od 0,5 dcl). ja umijesam dok se pece i malu zlicicu meda (a mozes i mrvu poseceriti-recimo 1/2 male zlicice). kad ti meso bude peceno onda ga izvadis iz tave i u istu tavu (bez pranja

) ubacis povrce koje si si pripremila dok se meso peklo. a to je: zavisi sto imas, ali ja sam zadnji puta stavila 1/2 luka (crvenog) na kolute, i 1 mrkvu na rezance i 1 crvenu papriku isto na rezance - to isto posolis i uvalis u tavu -tome treba nekih 10tak min da onako "uvene"; kad to bude gotovo, ubaci one kockice filea i promijesaj i voila - mmmmmm to bude jako fino, to je piletina na kineski. ako imas tikvice, patlidzane, brokulu... mozes i to ubaciti u tavu. a mozes i kupiti onu kinesku mjesavinu i jednostavno to ubacis u peceno meso. moze se to i zajedno peci, ali ovako je meni lakse procijeniti kad je sto gotovo, onako mi se znalo dogodit da prerano ubacim povrce pa se ubije od pecenja jer meso jos nije bilo gotovo.
uz ovo mozes spagete, rizu ili samo neku finu salatu i ovako jesti. ja sam to bas jucer radila s integralnom rizom