Jučer sam kupila pileći file i danas sam planirala napraviti večeru.
Što bi trebala kupiti još od povrča da mi ispadne onak ukusno ?

Na koji način ga vi spremate

Sada je: 06 kol 2026, 11:33.

)-dinstam. Kad je meso napol gotovo dodam grašak i tikvice, još kratko podinstam, dodam rižu i zalijem s vodom u kojoj sam otopila jednu Alnaturinu kocku, dosolim. Posipam s peršinom. Kuha se još 15 min. Nekad znam dodati žličicu ajvara ili žlicu vrhnja za kuhanje.

jel tako bolje?

po prstima od noža jer sam se zbilja potrudila to sve fino nasjcekati ali imala sam preko jedne kile tog pilečeg filea jer sam uzela obiteljsko pakiranje pa si sad mislite koliko je to rezuckanja prvo na trakice pa onda na kockice... zdinstala sam to meseko na luku dodala sam grašak, mrkvicu, borkulu, tikvice, paradajz, papriku, peršin, šampinjone i to sve zajedno dinstala a posebno sam u drugoj rajngli kuhala rižu (ja uzmem onu UB) jer su mi te vrečice nekak najednostavnije i znam da mi se neće prekuhati...

u uredu su mi rekli da sam ko Isus jer sam opet nahranila cijeli ured sa ostacima
za par godina ću možda dogurati do toga da ću od oka potrefiti i pravu količinu sastojakakoja mi je potrebna za obrok ... a pojmovi nekoliko, malo, otprilike, par žlica, dosta... mi neće biti nepoznanica 
lilly777 je napisao/la:Vecinom radim kao i marsovka, a nekad znam preprzit piletinu, pa maknut. Onda stavim luka, mrkvice i graska, pa kad je pri kraju dodam napola skuhanu rizu, cvjetacu i brokulu natrganu na cvjetice, piletinu i zalijem vrhnjem za kuhanje. Ak imam, naribam i malo parmezana...mljac...bude onak fino kremasto...

nikad ne znam šta bi sa ogromnim batacima i zabatcima koje redovito dobivam

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.