ja kad razmišljam, ja isto ne bi da moj predškolac nešto sam radi po kuhinji. on si skuha čaj - vodu iz kuhala nalije, stavi filter vrećicu u šalicu i to je to, ali ja sam opet blizu. on često pomaže kod kuhanja, pere salatu ili blitvu, odavno miksa za kolače, stavlja smjesu u kalupe za muffine, čisti ribu, sudjeluje kad piliće trančiramo domaće za zamrzivač, mijesi tijesta, nadjeva lazanje i tako, ali zapravo kad razmišljam skroz mi je drugo da on sam kuha. a nema ni potrebe još duže vrijeme. jedno je da si kasnije podgrije jelo u mikrovalnoj, ali da sam kuha dok me nema doma, ne znam

možda za malu budem drugačije razmišljala, ali on bi morao stajat na stolici da dokuči lonac s vrućom vodom da recimo tijesto zakuha, a to je meni već katastrofa u nastajanju
ja sam se prije 10-ak godina opekla vrelim ulje, dakle ko odrasla, do te mjere da sam mislila da će mi ruku amputirat, možda jei do toga, ali ja i dalje imam onu IKEA zaštitu oko štednjaka i jako jako jako pazim s vrućim stvarima kad su klinci blizu...
ali mislim da je super da prate cijeli postupak izrade jela i sudjeluju u svemu, osim onaj dio oko štednjaka