Postao/la Olivera » 09 ožu 2006, 18:30
Luka dok je bio mladji je jeo sve , sve sve.Sad je to katastrofa.Mislim nije katastrofa kad vas citam ali s obzirom kako je bilo to je meni sad katastrofa.<
>Moje dete je potpalo pod uticajem sirokih decijih masa , sta god neko dete u nasem okruzenju nejede to i moje dete odjednom nevoli.I ako mislite da to traje kratko, ne taj nezaboravlja <
>Nevoli nista, a kad ga nateram da jede sve pojede i nema problema.Kako ga nateram, pa neznam ja te neke metode skrivanja do sada nisam morala da radim, ja sam stroga kazem da nema slatkise, ni sokova dok se nepojede voce i povrce, sledovanje za taj dan.Mada sa uzivanjem jede krem supe od povrca, takodje se 'pali' na zelenu, narandzastu supu, tako mu ja kazem da je zelena supa ustvari ona koju Shrek jede , sargarepu jede zivu, kupus jede ziv, nevoli skuvan ali jede.Spana nevli, ali jede, pradajiz, kratavac, zelnu salatu, nema nikakvih problema..OD VOCA, banane nevoli, ali jed, jabuke jede, kruske voli, od stalog voca zavisi kako koji dan, jedan dan voli grozdje, rugi nevoli, jagode itd.Ja imam uisak zavisi kako i sta deca kazu u obdanistu o hrani tako on dodje kuci sa tim komentarima. <i></i>
"Mother is not the person to lean on, it is the person to make the leaning unnecessary"