masko je napisao/la:Ja sam princes krafne pravila od dr oetkera i bili su super. Znam nije to baš domaće, ali su prefini.
tako sam i ja do sada ali ove godine sam kupila one gotove krafnice pa sad tražim recept za finu kremu

Sada je: 24 lip 2026, 10:17.
masko je napisao/la:Ja sam princes krafne pravila od dr oetkera i bili su super. Znam nije to baš domaće, ali su prefini.

potvrdjeno u praksi! mislim, radila sam ja vec medenjake sa sodom, al ova fora s toplim medom i sodom u njemu - e, to je otkrice!
al njih vise necu praviti, i tak sam ih radila V. za bozicni sajam. sveki ce praviti drugu turu pa dio tih dodje i nama.
vec od jedne nase nagradjivane slasticarke, to valjda znaci da je dobra
).... 
- peči ću još nešto kasnije za NG.snowwhite je napisao/la:masko je napisao/la:Ja sam princes krafne pravila od dr oetkera i bili su super. Znam nije to baš domaće, ali su prefini.
tako sam i ja do sada ali ove godine sam kupila one gotove krafnice pa sad tražim recept za finu kremu
Solea je napisao/la:digla sam onaj za julls![]()
ali, ako ga ne skuzis, evo ti i ovdje recept za slasticarsku, za princezice

).
da imam barem do badnjaka.
).

jamieve cokoladne keksice punjene cokoladom
dunja je napisao/la:cure kak se zovu oni sitni kolačići - tijesto je više sušeno sa orasima a gore premazano snijegom od bjelanjaka, onak su tanki, režu se na uske komadiće
i recept bih za to neki dobar

evo, konacno su dosli na red.
Taman po nasem ukusu - cim cim vise (cokolade
), tim tim bolje.

ali nemam ovdje recept.ivana7997 je napisao/la:cokolada mi je zagorjela

. 

). 

mm-a nema veceras, pa da se ne smije ako opet ne uspijem. probala bih one zelene kuglice, poticine sitne kolacice i coko budnice.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.