Adorabla, daj detalje o poriluku s bundevom - imam i jedno i drugo doma
izdinstaš poriluk s malo soli, dodaš bundevu, zaliješ s malo vode, kuhaš da bundeva omekša. Ako ti je to prerijetko onda dodaš ili zapršku ili krumpir ili slanutak da ti malo zgusne. Ja taj krumpir i slanutak kuham posebno pa smiksam u cijelosti i umiješam u varivo. Varivo samo ne miksam jer mi ispadne malo nedefinirana boja. Dodaj vrlo malo vrhnja ako voliš i naribaj muškata.
Zar to nije neka tvoja verzija jela s bundevom? Mislila sam da sam to tebi ukrala recept.
Margot kako naziv kaže improvizacija
Prvo sam deblje narezala medaljone puretine. To na kratko prepekla na naglo s obje strane u tavi. Maknula s tave, i na laganoj vatri dinstala krušku narezanu na jako tanke listiće. Onda sam vratila nazad meso u to, dobro sve promiješala i ponovno meso zagrijala i na vrh stavila fete camemberta samo da se otope dok mi jedemo juhu. Eh da naravno da uz to najbolje ide onak umak od brusnica kojeg sam imala od prošle godine ostatke pa je naravno super sve začinio
Mrava oprosti ali svinjokolja je apsolutni delux specijalitet
Kad sam bila mala naravno da to nisam znala cijeniti