Sada je: 27 srp 2026, 16:40.

Ipak je Bog zelio da moj djecak ugleda ovaj svijet...

Moderator/ica: Diami

Ipak je Bog zelio da moj djecak ugleda ovaj svijet...

PostPostao/la tarikova mama » 09 ožu 2007, 22:02

VRIJEME JE DA VAM ISPRICAM SVOJU ZIVOTNU PRICU......

...Tek zavrsila skolu, imam decka, hodam s njim godinu i pol...jedne noci u autu vodismo ljubav bez zastite i ja ostadoh u drugom stanju odmah....Vidim kasni mi menstruacija, decko mi kupi test kad ono ugledah plusic....nije mi bilo jednostavno...
Tek zavrsila s skolom, tata je mislio da ce njegova divna kcerka upisati PRAVO, ili cak Medicinski fakultet, ali ocito to Bog nije zelio..., Bog stvori malo stvorenje u mojoj utrobi, koje je raslo iz mjeseca u mjesec a nitko nije primjecivao da je ipak ta bebica u Esmeraldinom stomaku....
Te noci kada ugledah plusic, nije mi bas bilo jednostavno. Kroz glavu mi je prolazilo,,kako cu reci svojima, tek zavrsila s skolom, tata zeli da idem na fax, sve su misli kruzile mojoj glavom....Adis mi kaze da dodje kod mog tate pa da mu kaze da hoce da me zeni, a ja njemu kazem ni slucajno, reci ce nema posla, tek zavrsila skolu, mlada...bla,bla,bla.....a dragi mi onda kaze reci ce mo mu da si u drugom stanju..e to ni slucajno.....tata mi je strog...pravo...ubio bi prvo tebe pa mene, njegova kcerka od koje se nadao da ce postati netko i nesto sada je ostala trudna bas kada je zavrsila skolu....to nikako....rekla sam mu da cu jednoga dana pobijeci uzeti stvari i doci kod njega...i ostaviti im pismo....tako je i bilo....
Nazalost mene profa...biologije obori na maturi i padnem pa sam onda polagala u kolovozu bilogiju i naravno polozila....to me isto sprijecilo da pobjegnem jer sam zeljela zavrsiti tu prokletu skolu....
Stomak je rastao sve vise i vise, ja sam doma s tatom i mamom nitko ne primjecuje moj stomak, utezem se, nosim uske hlace, visoke potpetice i body maice...Mama mi je znala kada trebam dobiti menzes pa sam ja uzimala HELMANS KECAP i uloske mazala kecapom i zamotavala i bacala u kantu za otpatke....Povracala sam 10 puta dnevno...otvorila bih slavinu u kupatilu da se necuje moje povracanje,a zatim bih sve izbacila iz sebe....bilo mi je uzasnoooooo...........nikome nisam govorila...znala je jedino moj kuma da sam trudna i nitko vise....ona bi dosla kod mene po koju vrecicu odjece, jer kada budem bjezala nemogu sve ponijeti odmah.. pa mi je ona nosila kod sebe doma....
Dodje i ta noc da pobjegnem......5 studeni/novembar. ja u skoro 5 mjesecu trudnoce.Moji otisli kod susjeda na veceru, a ja skupila svoje stvari i cekam dragog na ulici da dodje po mene.....udjem u auto pita me jel sve ok. Ja kazem DA. ostavila sam im pismo u dnevnoj sobi....napisala sam....i jos danas se sjecam tocno sto sam napisala....ODLAZIM...TAKO MORA BITI...TAKO SAM HTJELA...ZELIM DA SE UDAM...OTISLA SAM I NETRAZITE ME...ZNAM DA CE VAM BITI TESKO ALI TAK SAM ODLUCILA....ZNAJTE SAMO DA SAM NA SIGURNOM I DA JE S MNOM SVE U REDU....NADAM SE DA CE TE SE JEDNOGA DANA ODLJUTITI NA MENE I DA CE MO SE OPET SRESTI.....VOLI VAS VASA ESMERALDA....
Dodjem ja kod svog dragog u stan....mi sjeli...ja neplacem sasvim mirna, popila apaurin....sve ok....kad zvoni mi mobitel...tata me zove...ja se javim..on mi kaze ESMERALDA GDJE SI TO....ja kazem udala sam se..kaze on zaboravi na mene, mrtav sam ja za tebe i ti za mene...nemoj da bi mi na grob dosla kada umrem i spusti slusalicu....i tako prodje prva noc s mojim dragim u nasem stanu......Ja javim sestri koja je udata i ima blizance...da sam se udala ona to sasvim mirno primi...kaze nista se nesekiraj ja te sutra vodim u drzavnu bolnicu kod jednog ginekologa da te pregleda....naravno ruzila me sto njoj nisam rekla da sam trudna.....Odemo mi u drzavnu bolnicu...lijecnik nece da vodi moju trudnocu...kaze mi....vama je problematicna trudnoca...prvo ranjeni ste u ratu imate tri strana tijela u organizmu, na plucima, u jetri i u glavnom bubreznom kanalu, a funkcija tog bubrega vam nije bas najbolja,,,,neznam ni da li ste smjeli zatrudniti i da li ce te uopce ostati zivi vi ili dijete pri porodu, a za carski nema sanse posto imate rezova po stomaku neznam ni gdje bih vas sjekli...ja vam nebih vodio trudnocu...radije otidjite na kosevo na ginekologiju kod PROF.JADRANKE DIZDAREVIC pa nek vas ona primi ona vam je za te malo problematicne trudnoce....ja odem kod nje...moja je sestra zna...a i mama i tata...ona me primi da legnem u bolnicu da mi ispita sve nalaze...lezala sam 10 dana, nalazi su svi ok...i sa bebom je takodjer, kaze da je krupna, napredna i da je djecak....odmah mi je bilo lakse....Prof. je super....kako je samo divna i blaga....od tog trena mi je ona vodila trudnocu, muz je isao s mnom na svaki pregled....i naravno prisustvovao porodjaju...malo sam se prepala jer nije znala kako ce me poroditi, PRIRODNO ILI CARSKI....prirodno je opet najbolje, ali i malo rizicno beba krupna da li ce izaci hocu li puno popucati, a carski nema me gdje ni sjeci, jer je strah,,posto imam oziljaka dosta a i jedan rez u skoro samom predjelu maternice..Tata me nazove 22 veljace da dodjem da me vidi i da se pomirimo....bilo mi je pravo drago malo sam plakala od uzbudjenja...zezao me ciji je veci stomak moj ili tvoj...a s mamom sam vec odavno pricala samo sto tata nije znao....15 OZUJKA/MARTA mi je termin...bas 15 sam se i porodila, pukne mi vodenjak u pola 5 ujutro, odem u bolnicu s stvarima, muz s mnom, zovnemo PROF. ona kaze da dolazi oko 7 tamo...primi me drugi lijecnik samo 1 prst otvorena, kaze da idem gore na sprat pa ce vidjeti kako cu se otvarati, ja vec u 7 kad je prof dosla otvorim se 7 prstiju...brzo je islo...kaze da pripreme salu posebno, jer ce biti dragi s mnom...ja tako odem prikljuce me na infuziju oko 8 i oko 1 i 15 popodne rodim MUSKO ZDRAVO 4250 GRAMA, I 53 DUG, muz mu je prerezao pupcanu vrpcu... ja malko pukla imam tri konca, ali posteljica mi je prirasla za zid maternice pa su me uspavali pa me cistili pa zasili...dobro je bilo nisam nista cula.. super.....PROF...dolazi da me pogleda posto me ona nije zasila jer je imala hitan Carski rez....Kaze rana u redu, beba super....ja odem doma dodje mi patronazna sestra, kaze rana je uredu, ali 10 dana vec kako meni konci ne ispadaju,,,nemogu ni da mokrim a kamoli jos stolicu da imam....boli me uzasno kaze ona sve je ok s ranom, ja nazovem PROF, JADRANKU ona mi kaze dodji pa cu ti ja izvaditi konce,,,kada sam legla na onaj ginekoloski stol....zena mi kaze mogla si dobiti SEPSU...sve ti se upalilo i zagnojilo. jer su mi puno zategli konce valjda pa to nije ni ispadalo a gnoj rastao...izvadila mi je konce....i kao da sam se ponovo porodila...i konacno sam vise mogla sjesti na wc skoljku... dobijem cak i hemoroide...ali nema veze nista je sve to...ja sam rodila svog djecaka zdravog i citavog pored ovakve trudnoce dobro sam ga i normalnog rodila....zahvaljujem BOGU SVAKOG DANA.....na ovakvoj blagodati.....sada je sve u redu s mojim roditeljima stalno sam kod njih kad mi muz radi nocnu smjenu.....uskoro cu i ja poceti raditi...a tarik ce u vrtic......kada navrsi 1 godinu zivota...eto to vam je moja zivotna prica....

PS...zaboravila sam reci kako me je sveki super primila, mi se nismo znali nego smo se upoznali kada sam pocela zivjeti s adisom,,,super je prema meni bila....kako me samo pazila kada mi tu nitko nije bio od mojih...stvarno rijetkost je naic na takvu zenu...sada me malo nervira sto se petlja u sve...ali HVALA BOGU NEZIVIMO SKUPA pa je i nevidjam bas cesto, dodje kod nas i mi kod njih....ali sve je to 2 ili 3 sata...pa se mozemo trpiti.....ali nedo BOG da smo skupa....ja znam svoj JEZIK stalno bih se svadjali...ali nikada joj necu zaboraviti sto je za mene ucinila kada mi je bilo najteze u zivotu pruzila mi je MAJCINSKO OKRILJE... I citav zivot cu biti zahvalna toj zeni....

e sad je vise dosta.......... :dunno
tarikova mama
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la nadicab » 09 ožu 2007, 22:38

lijepo je čitati sretne završetke :3srca
čestitam ti od srca :bye
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la Donatra » 10 ožu 2007, 00:04

:mah
Tarikova mama, drago mi je da je sve sretno završilo. :3srca
:juhu
poletarac Fran 11.04.2007.
Marko 10.12.2009.
slika

http://www.youtube.com/watch?v=BFVOFGoGPmM
Donatra
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Potica » 10 ožu 2007, 10:44

Volim sretne zavrsetke ali bi bi lijepo da je bio ljepsi i pocetak. :)
Jako lijepa prica :mah .
Potica
No. 1 baka

PostPostao/la Maslacak » 11 ožu 2007, 13:49

Prekrasna prica i hvala ti sto si ju podjelila sa nama :3srca
19.10.2004. J. umjetnik
23.06.2007. A. matematicar
04.04.2010. M. u sredini
22.04.2014. D.
Maslacak
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la supermama » 19 ožu 2007, 11:49

prekrasna prica sa sretnim zavrsetkom...pozdrav i tariku :3srca
supermama
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Mrđi » 19 ožu 2007, 12:22

malo si me :cry:
ali nek aje sve sada super :3srca
Samo se srcem dobro vidi, bitno je očima nevidljivo. (Mali Princ)
Mrđi
mami me el Camino

PostPostao/la SanjaMK » 20 ožu 2007, 10:19

cestitam na bebici. I drago mi je sto si se pomirila sa tvojima. uzivajte u tariku :3srca
slika
Jana - 29.09.2008
Teo - 20.06.2002
SanjaMK
Sveta krava

PostPostao/la mamainana » 21 ožu 2007, 09:22

:3srca :3srca :3srca
mamainana
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la lilly » 25 ožu 2007, 01:07

Jako lijepa priča :3srca