Sada je: 25 srp 2026, 15:27.
Moderatori/ce: Diami, nevenera
mamashnita od noje je napisao/la:moj jede kruske duga.
(i jako ih voli)...šta si mi željela reći, ne razumijem?
Duga je napisao/la:Zbog čega je problem odakle su kruške (u ovom trenutku, barem)?!
I one, kao i jabuke bile su uskladištene negdje cijelu zimu (bilo da su iz naših krajeva ili drugog kraja svijeta)...banane jednako tako...ako mislim dati djetetu voće, davala sam upravo te kruške i jabuke (ili to ili nema voća cijelu zimu i dobar dio proljeća).
.
duga, nije da je neki veliki problem. mene muči i transport i higijenski uvijeti istog (već vidim pantigane kako skaču po kašetama koje nisu u frižiderima), prskanje da ne struli... a općenito preferiram hranu iz našeg podneblja. ne mora biti lokalna, ali da je bar kod nas uzgojena. zato se i hranimo puno jednoličnije nego mnogi na ovom pdf-u (ne jedemo egz.voće, žitarice, alge i sl.)
žutanjak može biti zamjena za meso, sve ovisi o količini. ja sam davala po 1/4 dok smo isprobavali (zbog uvođenja hrane koja sadrži jaja), a tek negdje sa pune dvije je dobila kuhano jaje kao takvo
Zbog čega je problem odakle su kruške (u ovom trenutku, barem)?!

Dal joj je onda dovoljna samo jabuka i kruska?

)...Općenito ga ljudi baš ne vole, ali ja ga :papica pa sam tako i dijete navikavala na te "lukaste" okuse
jer ona definitivno voli slatkastiji okus....a šta ću, neuka
...... ja sam njoj i bila nakon jabuke, krenula s mrkvicom pa s mrkvicom i jabukom, ali kako to nikako nije htjela, vratila se ja na samo voće..... i onda je počela po par žličica voće prihvaćati..... onda bih joj sutradan opet probala mrkvicu ili korabicu, ali nije htjela osim one prve žličice

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.