I zato ce ovaj topic biti samo za pozitiven vibre. Za sve one koji su trenutno u problemima - nek znaju sto ih ceka kasnije i nek vide kako "nakon kise dolazi sunce" (uf, kad se sjetim svojih stojbi kad su moji bili maleni, maleni), a evo, nas sad
...
malo uvoda za upoznavanje:
Dakle, ja imam 2 sina. Jedan je 7 godina, drugi 4,5.
Meni je danas super super s njima dvojicom. Znaju se oni i sad posvaditi oko igracaka, znaju se i pofajtati, ali jedan bez drugog - ovo odgovorno tvrdim - ne bi mogli zivjeti. Oni bas funkcioniraju kao jedno.
I bas su "burazi" u pravom smislu te rijeci.
Recimo:
- stariji sin ide privatno na engleski i cesto na kraju sata teacherica im znade ponuditi kaugumu, bombon, stapic, naplitanku, nekakvu naljepnicu... i on NIKAD, ali NIKAD nije otisao a da nije uzeo bombon ili stovec i za brata
(ma, to ga ne treba ni podsjetiti, i otkad ga je teta prvi puta ponudila on je tada vec pitao jel moze dobiti 2 stvari
).
- kad kupim mladjem nekakvu majicu (slucajno je bas ta bila na nekakvom snizenju pa sam je ubola), on odmah pita jel sam kupila i starijem (ma, nikad to ne zaboravi pitati).
- kad starijeg pozovu na rodjendan u vrticu - on pita jel moze i mali s njim...
- kad idu gledati crtice znaju se ful dobro dogovoriti sto ce gledati (iako je jos primjetna razlika u godinama i nemaju bas iste interese - sami znaju reci da ce prvo gledati jedan crtic sa strumfovima i jedan sa pink panterom (da obojica budu zadovoljni).
- kad jedan dobije recimo duplog monstera ili dinosaurica kojeg drugi nema - odmah se znaju zamijeniti, bez svadje i suza...
ma, mozda su ovo sve glupi primjeri i mozda je to drugima sve normalno, ali ja sam bas nekako ponosna da su nasi pocetni problemi oko ljubomore, tko ce sjediti mami u krilu, kome ce mama prva citati pricu, tko je prvi uzeo igracku, etc... (uf, kad sad to citam cini mi se, nes ti problema, ali tada mi je to bas bilo ful problematcno i ja sam se tako tesko s time nosila) - uspjesno prebrodjeni.
I mi bas sada uzivamo !!!

) i glad i spavanje. I mozemo pojesti i neki junk ako smo negdje i bas je za glavu .

- da se i druga djeca s njima vole igrati. ma, bas to, moje klince druga djeca bas vole (i obrnuto) i to mi je bas dobar znak da "dobro radim svoj posao"s njima dvojicom

). naravno da se svadjaju, ali isto tako se jako dobro razumiju. super su