Sada je: 12 kol 2026, 18:11.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

I kako reagirati na ovaj plac? To je onaj plac "placem jer nisam dobila sto sam htjela i sad mi to daj pa cu prestati plakati
Ja sam u jednom trenu htjela ovu malu koja ju je gurala povuci za ruku i reci dosta, pusti ju na miru

ja ne bih tako, jer ne bih zeljela da se netko tako postavi prema mojem djetetu
svejedno bih joj rekla nesto u stilu-ajmo vidjeti sto ima tamo, vidi kako je ono lijepo, dodji, igrat cemo se nas dvije....nesto tako

E se u toj situaciji treba naći više puta da bi joj to leglo u glavu

). Jer ja svog ucim da je lijepo dijeliti i da je lijepo posudjivati, jer kad on posudjuje drugima onda ce i drugi njemu i tak... Naravno ima i on dana kad nesto bas NE ZELI posuditi i ne nagovaram ga tada. Ali uvijek, kad nesto i ne zeli ili jako nevoljko da onda barem kaze tako. A on cesto naleti na djecu koja mu ne odgovore nista (a znaju pricati :p ) onda on ponavlja svoje pitanje/moljakanje i bude sav zbunjen zasto nema odgovora s druge strane da vratimo dijete u situaciju, kazemo mu sto moze reci, predlazemo.

ja svog ucim da je lijepo dijeliti i da je lijepo posudjivati, jer kad on posudjuje drugima onda ce i drugi njemu i tak

, pa nastavim npr. - sjecas se kak si u parku jako plakala, bubnjici su nam skoro popucali....Pa onda prepricamo situaciju, ona se malo posrami zbog svoje reakcije... uglavnom shvati da se derala bezveze. I onda se obavezno sjeti neke prijateljice koja se isto tak derala baaaas bezveze 

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.