Isto tako jel vam vazno da vas djeca vasih prijatelja pristojno pozdrave, odnosno zakljucujete li po tome da li je neko dijete "dobro" odgojeno ili ne?
Pitam zato jer ja svoje do sada nikada nisam sa time tupila da moraju pozdravljati nego sam si mislila da ce uciti od mene ako vide da ja uvijek pozdravim pa ce i oni. I nisam bas na to obracala paznju je li su oni susjedi sa prvog kata bas svaki put rekli dobar dan ili ne.
No bas neki dan idemo mi doma i sretnemo u kuci susjeda koji ima 7 unucadi i koji svi odreda uvijek zborno pozdravljaju DOBAR DAAN! da je meni to cak malo smijesno kak su "izdrilani" Moji nekada odzdrave a nekada samo projure pored njih tako da ni ne stignu odzdraviti. Ja uopce tome nisam pridavala neku vaznost.
NO, kako rekoh, sreli mi neki dan tog susjeda i ja ga pozdravim, on odzdravi i posebnu Franu veli "Bok Fran!" a ovaj moj mamlaz ga pogleda sa "onim Dennis the mannis" pogledom i otkanta dedu sa recenicom: "Kaj me tupis svaki put sa tim BOK!" i odjuri po stengama. Ja sam ostala ono....
E sada se pitam je li sam ipak morala malo bolje poraditi na beckoj skoli kod djece? :conf

.

, a i borna. eik nije, pa mu je borna rekla: "sta ti erik ne znas pozdravti!?". u toj situaciji ja ne bi nista komentirala.