Sada je: 17 tra 2026, 14:50.
Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.
Moderator/ica: nadicab
Postao/la andrij » 21 lip 2007, 19:57
Ne Isus nije bio takav iscjeljitelj ... Isus je Sin ,a Sin je u Ocu i Duhu ... = Sveto Trojstvo.
Ispunjen život moguć je unatoč mnogim neispunjenim željama.- D. Bonhoeffer
-

andrij
- Povremeno i pišem

-
-
Postao/la 1stEn » 11 ruj 2008, 12:30
Onda ja nisam dobro shvatila onaj dio kad se priča kako su gubavci ozdravili i slijepi progledali, ili je i taj dio biblije iskomercijaliziran?
Gledajući post od Nadice b ne vidim nigdje rečenicu koja osporava da je Isus sin???

-

1stEn
- Samo sam naišla

-
Postao/la Britney_25 » 04 lis 2011, 22:39
Taj Zoran Bračika je prevarant!I ono malo šta sam vjerovala da ima ljudi koji mogu pomoć sad ne vjerujem!MOja mama je išla kod njega i naravno preporučio je nekoliko tretmana ( ona ima slabi sluh )!Platila mu je nekoliko tisuća eura , platila smještaj u zg-u da ne mora putovati i potrošila para i para da joj nije pomogao ni trunke. Naravno novac nije htio vratit. Kad je komentirala da je to dosta novaca on je odgovorio " gospođo pa ako ljudi dižu kredit za auto zašto ne bi i za svoje zdravlje!!!Ma mislim, neš ti čovjeka koji liječi uz božju pomoć!!Puuuuuuuuj puuuuuuuuuj prevarant prve klase

Sunce moje malo 2010
Sunce moje manje 2013
-

Britney_25
- Stalno sam tu

-
Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Na mreži
Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.