Sada je: 18 tra 2026, 12:58.
Moderator/ica: nadicab

, tj. oba uha, a uho ne da mi nije bilo reljefno, nego je izgledalo kao novčić priljepljen na moju glavu. Jedino ožiljci iza uha nisu nikad nestali, no za to baš trebaš jaako izbliza gledati. Nije me smetalo da nosim rep cijelul školu i faks.
).

) s Domijem na odjelu dječje maksilofacijalne kirurgije, rekla mi je med. sestra da oni tamo rade i rekonstrukciju uški, no manjim djelom, većinom rade rascjepe nepca i usana te čeljusti i slično.
.

.
.

i nadamo se najboljem već ovom prvom operacijom. Što će biti javim svakom koga zanima....o estetskoj operaciji ćemo razmišljati kasnije kada riješimo sve ovo.... Slučajno sam danas otkrila ovu temu na ovom forumu i voljela bi se povezati sa mamama ... Nisam sigurna da li ste sve upoznate sa načinom kako Vaše dijete sa atrezijom čuje i što mu ustvari smeta i smetat će ubuduće ukoliko ne bude bilo rekonstrukcije zvukovoda---voljela bi pričati sa svima i rado odgovoriti na sva pitanja i podijeliti sa vama sve što sam naučila u ovih 9 mjeseci kako bi pomogla svome Filipu ... tu sam i javite se slobodno ...i još jednom hvala našem doktoru R. kako ga naš Filip zove

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju.