i odustajem od daljnjeg objašnjavanja

Sada je: 30 srp 2026, 21:19.
Moderator/ica: Diami

rekla je da okej, ajde može.

cesto sam kupila gljive po bazenu. i lisajeve na jarunu. i meduze u moru, ak bi negdje neka zalutala - mam bi mene pronasla
vjecno me nes mucilo po bazenima, a prije sam bila iznimno aktivna u njima. klor mi je susio kozu, malomalo pa su se neke gnjobe vatale na mene. bice da sam i malo osjetljivija na klor.. no u isto vrijeme redovnoj skvadri sto se pracakala sa mnom nije bilo nis. sram ih bilo
a drugi kaj su mi tr. bile rizicne, u drugoj sam i u bolnici zavrsila u 25. tj. tak da iz ove moje panicne ptsp perspektive ne bi ni jednoj trudnici dozvolila ista osim disanja, jela i pica te forumarenja 

IINA je napisao/la:Da ni ja ne kužim kak je neko pametniji od doktora!

kokomamac je napisao/la:tak da iz ove moje panicne ptsp perspektive ne bi ni jednoj trudnici dozvolila ista osim disanja, jela i pica te forumarenja

[/quote]

ja mislim da što si žena više brije da je u nekom 'drugom stanju' i da se odjednom treba enormno paziti i da se treba potpuno drugačije ponašati i funkcionirati nego dosad te da joj je teško i bolno, to će joj biti gore.

, jer i dalje stojim iza svega napisanog :juhu .

) i najbolje sam procjeniš kaj možeš kaj ne.
)...da ću se prehladit i ja i beba (voda 25C :conf )... da ću dobit infekciju (Mrežnicu možeš popiti i ziher ti neće biti ništa)...da,da i zakuhat će mi plodna voda (ovdje je svaki komentar suvišan

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.