Postao/la ddamja59 » 05 ruj 2007, 16:36
Nisam se dugo javljala, ali potaknuli ste me da se opet uključim. Ja sam stavila topic za liječenje u Kini, ali svi ste to olako odbacili.
Poznajem Marija i njegovu obitej jer sam starijem sinu bila razrednica.
Mario je rođen sa mikrocefalijom, hemipareza desne strane, svakodnevni epi napadi. S vremenom se razvio tumor i vidio je samo sjene do 0,5 metara.
Šest puta su bili u Kini. Mario hoda, hemipareza je još vidljiva, glava mu je narasla 3 do 4 cm što je kod mikrocefalije nemoguće, pobuđeni su mu očni živci te sada vidi do 5 metara, nema više epi napada i tumor je nestao. Mario je sada sasvim normalan dječak.
Mene i dijete su pozvali u 8.mjesecu u Zagreb u Westin hotel jer su kineskinje došle u Zagreb.
Došlo je oko 50-tak djece sa raznim dijagnozama. Moram naglasiti da nitko nije platio pregled a u tretman je primljeno samo 4 djece. Zanimljivo je da su pregledu prisustvovala 3 naša liječnika, sve su zapisivali i odredili preglede koje roditelji moraju obaviti nakon tretmana.
Moje dijete su odbili( sve operirane odbijaju).
U Tretman su primljeni naši prijatelji sa svojim sinom i nakon 8 tretmana pokazali su se očigledni rezultati. Odlučili su ići u Kinu. Kineskinje pregledavaju putem pulsa na rukama i iščitavaju sve dijagnoze. Zaista impresivno i čovjeka stvarno tjera na razmišljanje.
rade oni i sa odraslima. Jedna 31-godišnja djevojka je upravo u Kini i naši su je doktori otpisali. Čekam da se vrati pa ćemo vidjeti.
NAPOMINJEM DA DJECA KOJA SU PRIMLJENA U 10-DNEVNI TRETMAN U ZAGREBU DOK SU ONE BILE TU NISU NIŠTA PLATILI.
Normalno da ne mogu svima pomoći ali kineska tradicionalna medicina je otišla jako daleko. Nama je to nepojmljivo, ali kod nas je u medicinu uvedena akupunktura koja se tamo radi jako dugo.
Dr. Herman Vukušić, koji je bio prisutan pregledima i tretmanima je rekao da im je potreban dovoljan broj ozdravljenja, poboljšanja pa da se razmotri sve to.
Eto, da su meni rekle da mogu pomoći ja bih išla, ali nažalost.....