joj, i mi smo sa time bitku bili. P sada uredno podriguje, kod nje pali "kamena s ramena", dakle preko ramena, ali tako da su joj rukice preko mog ramena. Kada nista nije uspjevalo, polegla bih ju na trbuh, ispruzila nogice i laganim pritiskom stisla pupu. U ekspresnom roku bi podrignila i jos izbacila visak.
Sto se tice stucanja, to je od zraka kojeg proguta dok papa, a ako jede extra lakomo kao moja beba, onda znam kako ti je. A o odvajanju od sise/bocice dok jede necu, kod nas je to jednako provociranju 3. svjetskog rata. Ne da place, vec urlice! Pa zato nakon hranjenja jos dva (da, dva) sata podriguje, bljucka, povraca

Vec se zaista brinem zbog toga, sumnjam cak i na blazi oblik refluksa zeluca...A o lakomosti, tj o mogucnosti jedenja enormnih kolicina za taku malu bebu, necu.
Ako ti ne primjecujes da joj nebljuckanje ne smeta-ne brigaj. neke bebe jednostavno ne moraju podrigivati (mislim da je Eli pisala o tome). Moja recimo mora i ako ne podrigne, nema spavanja i cijeli dan nam je koma. Budi je iz sna ili joj uopce ne da zaspati. Tura rukice u usta i iz aviona se kuzi da joj nesto smeta.
Ljubica-Zubica '07.
Sinko Janko '09.