Sada je: 12 kol 2026, 17:29.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy
, ali više im se ne dogadja da nakon popijenog ledenog čaja bocu frknu u smeće ). KAd boce prodamo, novac ide u njihovu zajedničku kasicu.
bi mozda mogla honorirati neke dodatne napore

LiKmama je napisao/la:sjetila sam se neceg: dala bih joj da "stedi". recimo; idete nekam i kupila bi joj nesto za 15kn. nudis 15 kn - moze si nesto kupiti, moze si kupit nesto za 10 i 5 ustedit...

) uopće ne dolazi u obzir.

.

pa jos ne razmisljamo o djeparcima i slicnom. Ali mislim da za redovne njihove poslove ne bi davala lovu (ono kad spreme igracke i sl.) jer bi vjerojatno ubrzo to odradjivali samo ako bi im platila. Ali neku konacnost novca ipak kuzi. Jedan dan je pitao jel moze dobiti neki album i rekla sam da moze. Prije nego smo ga kupili otisli smo u ducan kupiti cipele pa je pitao: a jel imas I za cipele I za album?
Nešto im donese zubić vila, nešto im daju rodbina i prijatelji.

SonjaV je napisao/la:Moj sin je odlučio kupiti magarca, pravog (kompromis jer je htio konja ;-) )
Prvo je bila zafrkancija ali kako baba i dide imaju i mjesta i livade i uvjeta skužili smo da to i nije tako neostvarivo.
Luka je bio oduševljen i objasnili smo mu da mora puno štedjeti za njega.
On je to tako ozbiljno shvatio da je odmah napravio kasicu od kartonske kutijice i do sada je skupio oko 2 000 kn. (fali mu oko 1500 još za malo pule).

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.