a ja sam citavo popodne zapela u kuhinji

radeci kosarice i kiflice
prvo sam zamijesila tijesto, malo vecu kolicinu, neka se nadje ( na kraju ga i nije bilo tako puno, kako mi se prvotno cinilo da ce biti) uzela lonac, nabrasnila ga i stavila na njega tijesto..ali...nitko mi nije rekao da ce se tijesto primiti za lonac i da se nece dati odvojiti od njega
uh...sve je zavrsilo u smecu :bad
fala bogu da sam se spetljala oko pletenice

tj. nije se htjela drzati za podlogu, sva se nekamo izvitoperila, pa sam odustala od pravljenja iste .....tako mi je ostalo tijesta za ponovni pokusaj
ovaj puta sam bila pametnija, pa sam na lonac prvo stavila alu foliju
kosaricu ( ako se to tako moze nazvati

vidjet cete kasnije na slici) sam punila dukatovim kiflicama i kiflicama od lisnatog, koje sam punila pekmezom
ne moram niti reci da mi je kuhinja bila puna brasna i da sam se opekla, da sam pekla cetiri ture sto kosarica, sto kolacica

uglavnom, bila sam u kuhinji najmanje tri sata
ali, ali...sve sam to zaboravila kada sam vidjela sretno sinovo lice, kada je ugledao sto sam mu napravila...bio je istinski odusevljen i jos je rekao da bi mu bas mogla to isto napraviti i u nedjelju za misu, da se malo pocaste
da, i jos je izjavio da oni sigurno nece pojesti kosaricu, jer je predivna...blago meni sto mi dijete nikada nije vidjelo kako izgleda predivna kosarica
a pola sam dana izgubila na ovo
http://img225.imageshack.us/img225/6891/1000727wa1.jpg,
i, ne, ne morate se divit, jer se nista posteno ne vidi

ali sam se izmucila i sa stavljanjem ove jedne slike, trebalo mi je sigurno pola sata, image...me opasno zezao