Postao/la ela di ami » 17 lis 2007, 19:41
e ovako, ja sam imala tezak prvi carski porod, bio je neplaniran, pa trka-frka, uglavnom imala sam tako lose iskusstvo da sam rekla doktoru da nema sanse da opet rade carski
sin je moj isto tako isao na guzu, a moja kraljica kcerka je stojala u stomaku, doktor mi je rekao da mi daje rok da odlucim kad cu na carski
ali ja kao ja, hocu da se beba okrene i gotovo
i dobijem termin rano ujutro, dodjem tamo, ne znam ni sta ni kako
kaze doktor moze se desiti da ti izazovemo trudove, ako se to desi danas radimo carski i gotovo
kaze muz hajde kuci, sta se pravis, idi na carski, eto kao on zna kako je
mislila sam da je to bogapitajkakavproces, kaze doktor lezi na krevet opusti se, okrenu se onom svom pomocniku i kaze mu "ti guzu, ja cu glavu", namazase mi stomak onim gelom, uzese peskire i pocese gurati
meni oci ispale, ja zena od 150 cm, a moj doktor (moja doktorica je u mom trecem mjesecu imala tezak udes pa me zapao on) visok oko 185, al' ima jedno 120-150 kg, brdo od covjeka
doduse on je meni rekao da kazem ako me previse boli, da ce prestati odmah
al ne, ja trpim, ali kad god oni malo jace pritisnu, ja dignem noge, kaze on opusti se, moras biti opustena, reko' opusti se ti, mislim u sebi eto ti bi se mogao opustiti da se ja navalim na tebe
i uglavnom nakon nekoliko minuta, a ja mislia nekoliko sati kaze doktor nema sanse, lezi malo, idi kuci i vidimo se za nekoliko dana
ubrzo osjetim bolove, kaze sestra trudovi su poceli i moja sefica se rodila taj dan
a doktori ni dan danas ne znaju zasto su oboje bili naopako okrenuti, kaze doktor da imam jako tvrdoglavu djecu, mosh mislit da njih dvojica nisu mogli bebicu od manje od 2700 gr okrenuti
eto
veliki brat 1995
velika sestra 1999
ja maleni 2009