procitala sam sve i nikada mi nije palo na um, ovo sto vas je par reklo:" volim biti trudna.... nositi malo bice u sebi". bas sam se nekako raznjezila

ja sam sretna sto je tako, zeljeli smo svako dijete, (nista nije bilo slucajno), manje sam opterecena sa svime, sada u 2. trudnoci, valjda sto nemam puno vremena razmisljati u detalje, kao prije.
osjecam se dobro, mada i mene zeza posteljica, ali bit cu sigurna jel se sta promijenilo, na slijedecoj kontroli.
i vrijeme mi brze prolazi sada, ne mogu vjerovati da sam polovicu vec presla!
ne informiram se kao prije, kao eto znam dosta

, osim kad me nesto uhvati, a onda sam neumorna!
nemam bas trudnica s kojima bih pricala o svemu, ali imam friskih mama, pa tako raspredamo do svakog detalja!
slike najblizima pokazujem, kao i stick gdje je snimljen moj bebac i sva cvjetam
trbuh ne skrivam, a vise i ne mogu, inace volim uze majice, pa se i sad nista nije promijenilo, samo sto sam nakupovala duzih- uzih
a moja baka kaze " u ime Isusovo sto ce ti te majice i hlace, kupi si finu trudnicku haljinu"
o porodu ne razmisljam, citala sam prije o svemu, kad dode - dobrodosao, ako sada ne bude carski, s obzirom na posteljicu, doktor mi je to vec naglasio!
Boze moj, samo nek sve prode dobro, ovako i onako!
o svemu sto dolazi poslije, poslije su i razmisljati, jer mislim da sam dovoljno informirana i vec imam jedno prelijepo iskustvo!
...tuga gleda unatrag . . . briga oko sebe . . . a samo vjera gleda gore . . .