Sada je: 24 lip 2026, 11:18.
Moderator/ica: nadicab

Tonka.M je napisao/la:Imam pitanjce:
Po preporuci pedijatrice, a s obzirom na Teov mali dobitak na kilaži prije par tjedana smo počeli s rižinom kašicom, na njenu preporuku dajem mu je u jutarnjem obroku na žlicu (sad bi mogla malo i o komparaciji njegove i pit bullove jačine stiska zubiju/ desni i mislim da bi pes izgubio bitku, al to je za drugi topik). Jeste li vi dodavali rižine pahuljice u svaki obrok na flašicu? Jer meni tak pojede još manje mlijeka... I jel mogu umjesto rižinih pahuljica dati skuhanu i smiksanu integralnu rižu? I dal nju dajem samu ili s adaptiranim?
Zanima me dal da počnem sad i s mrkvicom/jabukom polako (pedica kaže da slobodno)? On je prošao 6 mjeseci nekorigiranih, korigirano je na nepunih 4....
A ja sam se malo pogubila u silnim savjetima sa strane...

Na žlicu, jer se s bočicom (na svima su veće rupice jer tako bar nešto pojede) to nikako ne ide, probali smo, ali neće i neće

Kad je prehlada prošla vratili smo se na čisto mlijeko cca 7-9 puta na dan.
) ako mame koje doje uzimaju omega-3 ili se malenima dodaje u adaptirano. Koga zanima cijeli članak: http://www.sciencedaily.com/releases/20 ... 092844.htm
Napominjem da mu je 150 mL najveći obrok IKAD! 3 sata kasnije pojeo je bijednih 55 mL mog izdojenog mlijeka, pa mu ni za sljedeći obrok 3 sata kasnije nisam htjela dati rižu: pojeo je 90 mL mog mlijeka. Onda sam mu ponudila rižu u 23.30 i pojeo je samo 45 mL i svejedno jutros spavao do 7, dakle još sat vremena duže. Nakon sna, uz nagovaranje je pojeo 90 mL mog mlijeka. 

. PEDICA NAM JE REKLA DA JE TO OK,ALI JE MAMA U PANICI DA MOŽDA I NIJE. VIDIM DA SU NEKE OD VAS DODAVALE U SVOJE MLIJEKO RIŽINE PAHULJICE. NEZNAM DA I MI TO POKUŠAMO???
ŠTA VI MISLITE O TOME?

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.