Ako sam dobro shvatila 14 se javljate u bolnicu, a 15 vadite mandulu. Odakle si ti?
Ona je mala, ima 15 mj., i pretpostavljam da je onda situacija dosta kriticna, kad se odlucuju vaditi je vec sad, jer u principu je ne vade prije 3 godine.
Koja je indikacija za vadenje? Jeste li trazili i drugo misljenje?
Moj mladi je izvadio 3 mandulu prije dva mjeseca. Ujutro smo dosli u bolnicu, jos jedan brzinski pregled i pregled sakupljenih papira, oko 9 otisli na odjel, vrlo brzo doso med.brat i dao im neki sirup

, bice da ih malo omami, i po spagici klinci krenuli oko 10h na operacije, od kad su ga uzeli do kad su ga vratili proslo je cca 30min, nesto malo duze su bila djeca koja su vadila sve tri mandule.
Bude ih jos u sali, tako da su u povratku budni, ali bunovni, vrlo brzo je zapsao nanovo cca 1 h, pa malo bio budan, pa opet kunjao, i onda sam mu dala piti (moze piti 2h nakon operacije), strusio je 2,5 dcl caja, mada su oni rekli par gutljaja.
Oko 15,16h smo isli kod doka na pregled, rekao je da je sve ok.i spremali se kuci. Bili doma do prije 17h.
Nakon operacije kad je spavao je hrkao

, meni je to bila koma, jer on nikada nije hrkao, pa su mi rekli da je to normalno, jer mu je sluznica nosa otecena, pa kad sam poslusala drugu djecu u sobi i kod njih je bilo identicno.
Kazu da dijete moze jos par dana imati tem do 38,3. Moj malac nije imao temeraturu.
Tu vecer i iduce prije podne je bio malo mirniji i izbjegavao je govoriti puno, ali vec iduci dan popodne je bio onaj stari
Nasa iskustva su kao sto vidis vise nego dobra, ali ima i drugaciji naravno.
Nesto topica nize imas bas o mandulama, pa procitaj i druga iskustva.
Jedan od zadnjih topica na tu temu se zove-kako pripomoci kod hrkanja-