Zanima me da li je vama vazno da vam dijete bude odlikas? I koliko ste spremne uloziti energije ako vidite da vam dijete posustaje i ne daje svoj maksimum?
Naravno, ne pitam to mame genijalaca vec on koje imaju normalnu djecu
.Sada je: 30 tra 2026, 08:05.
Moderator/ica: medo14
.Zanima me da li je vama vazno da vam dijete bude odlikas?
I koliko ste spremne uloziti energije ako vidite da vam dijete posustaje i ne daje svoj maksimum

Mislim da je najvažnije znati i shvatiti koje su granice djeteta
Valjad nekako u hodu 

cisto zato jer su bile rezultat neucenja.

Ima nas jos koje smo podivljale na faksu ko i Hanainace, ja sam bila super štreberica do faxa, a onda podivljala i nisam diplomirala.. tako da nema pravila..
friško smo školarci i meni je u glavi još uvijek najveći presing oko toga da on s veseljem ide u školu, tako da mi je sve ostalo u sjeni toga.

Ja još nemam školarce, nemam još ni stav o ovom pitanju.
Ali...moj tata je bio ko bubi i mogu vam reć da to nije ugodno.
Mislim da je najvažnije znati i shvatiti koje su granice djeteta, svakog pojedinog.
Tražim peticu tamo gdje znam da je može imati bez problema. Neću mu tolerirati četvorku zaključenu iz nekog predmeta, ako ima sve petice iz znanja, ispita i slično, a jedinice iz zalaganja zato jer nije pisao domaće zadaće - što se nama događalo. Tu ne popuštam.
znači, mora davati maksimum od sebe, a koliko će to u broju ocjene biti, nema veze
meni je pod mus da dijete mora imati neko vrijeme u danu koje je SLOBODNO vrijeme.Nadam se da necu traziti da moja djeca ispunjavaju moje, nego svoje.

Da li ću ja uspjeti naći pravu mjeru i pravi način 

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju.