Sada je: 27 srp 2026, 01:53.

evo da se javimo..

Mi smo mali, veliki borci.

Moderator/ica: nadicab

evo da se javimo..

PostPostao/la gordana26 » 16 sij 2008, 12:55

Pozdrav!Vec neko vrijeme citam ovaj citam ovaj forum...
odlican je...sve pohvale!!Ja sam majka nedonoščeta,moja bubica je bila 2370 kg,rodila se u 34 tjednu trudnoce,zbog abrubcije posteljice(odljustenja).Bili smo 20 dana u bolnici,sada je stara 2 mjeseca(nekor.)i ima skoro 5 kg!!!Samo sisamo!Citam da postoji nekakav prirucnik(nadicab)ali ne mogu ga naci.Bili smo na kontroli jedino je malo hipotonicna,i pise glavica zaostaje pri podizanju u sjedeci polozaj.Meni doma lijepo drzi glavu.Izvija glavicu ali ne precesto.Koje vjezbice vi radite???Nama je fiziterapet u bolnici pokazao i zasad samo to vjezbamo.Malo nozice i rucice,nista posebno.Krvarenja nije bilo,bar ne pise u otpusnom pismu.
gordana26
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la nadicab » 16 sij 2008, 22:16

:bye
evo ti adresa za priručnik http://www.udruga-oko.hr/_images/documents/_0_iskustva%20majke%20nedonoscetaM.pdf, a na tom sajtu imaš i baby handling.
Tvoja mrva je još premala za neko ozbiljnije vježbanje, ovo s dodirivanjem same sebe i masažom je dovoljno info za njen mozak i za upoznavanje sa svojim tijelom.
Da li si se negdje naručila? Goljak? prof Turalija i Savjetovalište?
Bebač je zbilja napredan - 5 kg, vau
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la gordana26 » 17 sij 2008, 14:54

Hvala nadice!Idem sad odmah citati.Iz Osijeka sam tako da ne znam gdje cemo ici.Nitko mi nista nije preporucio.Ako ima netko iz Os nek se javi gdje ide.
gordana26
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la supermama » 23 sij 2008, 10:29

gordana26 dobrodosla......mi smo iz os a ima nas jos i mozes pogledati na cavrljanju pod osijek poludi pa se i javiti i doci na koju forumsku kavicu...
inace mi smo se rodili u 31. tjednu s 1900 g.....pratili su nas u bizovcu i tamo smo isli jednom mjesecno na kontrolu i nauciti nove vjezbice...fino smo se razvijali i napredovali kuc, kuc i evo cekamo treci rodjendan...dakle javi nam se na cavrljanje
supermama
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Natrag na Nedonoščad

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.