Sada je: 13 kol 2026, 12:34.
Moderator/ica: nadicab

stray_cat je napisao/la:ljudi kak vi gurate kad je los dan, kad nece nista pojesti, kad ponovo niste uspjeli uvaliti nista od preparata koji bi im koristili
kako uvaliti kapsulu u klinca od 4 god, upomoc

stray_cat je napisao/la:ljudi kak vi gurate kad je los dan, kad nece nista pojesti, kad ponovo niste uspjeli uvaliti nista od preparata koji bi im koristili
kako uvaliti kapsulu u klinca od 4 god, upomoc
E sad netko ima snage , netko ne ... 

Sanja je napisao/la:Ekipa jel tko čuo za ovu klinuku u Beogradu http://www.unionhealth.co.yu/
Nisam dobro iščitala postove ove tematike pa ne znam dal ste spominjali.
Aj čirnite opa mi kažite što mislite. Dosta ekipe iz Dalmacije ide tamo?!
Uvijek sama sebi postavljam jedno te isto pitanje nakon svih pretraga što smo prošli. Ma zašto sam uopče to radila jer doktori ili ne znaju išćitati nalaze ili neznaju na koji način pomoći, a o nutricijonistima da ne spominjem!

Anni je napisao/la:bili smo jucer kod naseg doktora u Wetzlaru. Ocjene doktora su vise nego zadovoljavajuce: od autizma nije ostalo goovo nista ( osim problema sa govorom), nas sin se sada nalazi medju prvih pet pacjenata koji se najbolje razvijaju, relativno smo pri kraju ljecenja, odradili smo DMSA provokacijski test, zatim dali stolicu na pretragu za autovakcinu( ako je candida jos prisutna) i stolicu na pretragu :flora status.
Sto se ostataka ljecenja tice to ovisi o nalazima, mozda ce jos jedno vrijeme nakon pauze opet dobivati alfa lipon kiselinu, odrzavat cemo jos jedno vrijeme balans vitamina i minerala, a test na alergije cemo napraviti kratko prije nego sto krene u skolu.
Sta se razvoja govora tice tu sada trebamo dati tempo: ostaju nam dvije mogucnosti: tomatis terapija ili ponoviti audio trening koji smo radili ujesen.
Mi smo se od samog pocetka ljecenja strogo drzali pravila koje nam namece dijeta i biomedicina, nista nismo na svoju ruku radili ,imali smo srece pa nas sin ima dobar kapacitet ciscenja organizma i sve to zajedno je dalo tako divne rezultate.

faith je napisao/la:Anni baš me veseli što ste imali toliko uspjeha sa biomedicinom, rezultati su odlični. Još logoped i mali čovjek je spreman za školu

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.