Sada je: 30 tra 2026, 06:56.
Moderator/ica: direktorica svemira

nama su jako pomogle + recimo homeopatija, mojoj u dan dva prodje od sinus relifa -gotovog homeolabovog pripravka za sinuse 

Moj problem potječe još iz djetinstva. Od kad pamtim imala sam angine, sigurno 2xgodišnje, stotine inekcija pencilina.

No bez obzira na to jučer mi je urađen bris grla i nosa, danas vađenje krvi (nema bakterijske upale) i sutra RTG sinusa. Doktorica mi kaže da je možda alergija na nešto u kući. U utorak sam naručena kod otorinca u Vinogradskoj. Ipak sam se odlučila nakon vaših postova. 

dr. mi nije htjela dati atb, vec je rekla neka probam sa fizioloskom i operilom da mi se NE zastopaju kanali jer tada dolazi do nakupljanja sekreta.... evo borim se vec tjedan dana, nocas nisma bas nesto spavala, na pol mi nos zastopan.... svaki savjet je i vise nego dobrodosao

a bi mi zmiksala kaj??

btw. danas cekam kurtizanu s pripravcima za inhalaciju i mackanje sinusa pa cemo vidjeti, ja prozvkala vec 2 ture saca i prvih 5 min jos ajde, ali drugih 5 min ajmemajkomila 

Neznam kako tvoj sin ali ja sam ga cijepila kad je bio mali protiv Hib-a.
bas sam si zacrtala danas pogledati u karton cijepljenja. mi istina nemamo istu bestiju, ali ja osobno nisam pristalica atb ako nije nuzno, a voljela bih da se mogu sama, tj. moj organizam izboriti protiv ovoga, vjerojatno bih morala bolje poraditi na imunitetu.
jel tebi dominika, bilo isto ovako s tim sacem? meni to nije fino 

.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.