Sada je: 11 kol 2026, 19:33.
Moderator/ica: nadicab

pepita je napisao/la:Je Sanjo to je ta djevojčica.A RIA je stvarno super stranica.Znam da pokušavaš Nikolu odviknut od pelena .Pepi se ostavila pelena s 4,5 godina.Puno mi je pomogla ona masaža i kad sam skužila da osjeća kad će ka-ka u tri dana smo ih se rješili.Uz pomoć glicerinskog sapuna -svaku većer sam joj stavila malo i sjela je na školjku poslje toga je išla sama.Onda još nije ništa pričala pa su mi se čudili kako se ostavila pelena kad ne priča-izgleda da se može.U školi ti uvik trčiš na posa pa se i ne stignemo ispričat.

MBee je napisao/la:I mene jako zanimaju ideje za odvikavanje od pelena kod malih šutljivaca.

marijanama je napisao/la:![]()
-evo mene.
pepita je napisao/la:marijanama je napisao/la::naughty
![]()
![]()
-evo mene.
Mi smo išli na masažu u centar kineske medicine u St.Što se tiće masaže mislim da je dobra za svakoga.Neka autistična djeca imaju hipo ili hiper -razvijena osjetila.Moja npr. nije imala osječaj za toplo-hladno a sad ga ima.Ali da se vratimo na pelene.Možete li napisati da li je vašem djetetu preko noći suha pelena i da li kad obavlja nuždu ode na neko mjesto u kući ,kako znaju neka djeca i to obavi ili vidiš po recimo izrazu lica kad to radi?

marijanama je napisao/la:7trebaš ti skinuti hlače, štrample, pelenu, on sjedne, ako sjedi minutu dvije i ništa,

Anni je napisao/la:Lidija, jeste li ikada probali sa nekim jacim terapijama za razvoj govora poput audive ili tomatisa? Djecu koju srecem na tomatis terapiji rade ljep napredak na govornom podrucju i isto tako roditelji kazu da se kod djece konccentracija popravila.
Koja je dijagnoza kod Tvog deckica?

ive3 je napisao/la:ti stvarno pretjerujes kad mislis da se sve moze rijesiti sa 'malo bezglutenskog kruha, nedaj mu voce i natjeraj ga da slusa mozarta'

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.