Sada je: 17 tra 2026, 16:13.
Moderator/ica: nadicab

nadicab je napisao/la:šalji mail, on se vodi kao službeni dokument

Sandra028 je napisao/la:nadicab je napisao/la:šalji mail, on se vodi kao službeni dokument
tako sam i ja, jučer, pa kad odgovor dođe, pišem.
plava, za pizzu ćemo se dogovoriti
A baš sam na dijeti 
Plava je napisao/la:Sandra028 je napisao/la:nadicab je napisao/la:šalji mail, on se vodi kao službeni dokument
tako sam i ja, jučer, pa kad odgovor dođe, pišem.
plava, za pizzu ćemo se dogovoriti
Jedva čekam......A baš sam na dijeti

[/quote]

Plava je napisao/la:[quote=Dobro koga vodiš na pizzu![]()
Ništa ne košta pitat pa neka nam daju odgovor -
[/quote]

Plava je napisao/la:Pa da sad vidim da sam nešto smrdala kod "quotanja"! Jedva si dočekala

pokrenulo se .

Sandra028 je napisao/la:slažem se andrij.
ja dalje neću nikome pisati- jer je moj mejl, dopis koji sam poslala pravobraniteljici, poslan svim ministarstvima sa njezinim dopisom, što se vidi iz priloženog, pa će svi imati prilike pročitati što sam joj napisala.
nadam se da će se nešto pokrenuti
Taman se lijepo sve poklopilo ...ma mora sve na kraju bit ne za 5 nego za 10 

. Molim se bogu da se nešto pokrene
. Dali ste skužile da je i iznadprosječno darovito dijete proglašeno djetetom s posebnim potrebama u Pedagoškim standardima. Možda bi i ja mogla isposlovati bar neku naknadu za njeno nadopunjeno školovanje, jer joj treba pomoć u učenju (psiholog,instrukcije i sl,) samo razmišljam, nemojte zamjeriti.......
i uistinu sam zadovoljna
a definitivno dvoje djece i više u obitelji je DVOSTRUKO više svega !
, nadam se da će se nešto ipak promjeniti.

skola za djecu s pos.potr. je dala svog defektologa i uciteljicu da kao rade s djecom. Rade od 9 do 12 s djecom pojedinacno

mama je dobila status a kod kceri svaki dan dolazi defektolog iz skole koji radi sa curkom

Djeni je napisao/la:Znam mamu cija se kcer kateterizira, mama je dobila status a kod kceri svaki dan dolazi defektolog iz skole koji radi sa curkom.

andrij je napisao/la:Najvjerojatnije su odbijeni zbog medicinsko-tehničkih razloga zbog kojih se daje status bez obzira na dijagnoze i težinu oboljenja djeteta.

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.