nadotakanje
:juhu dobar provod i odmor i sretan put!

Sada je: 11 ruj 2026, 17:52.
Moderatori/ce: Diami, nevenera
nadotakanje

,ali ono što se može dajem mu vilicom,naravno njegovom plastičnom.Primjećujem da sada puno bolje jede 

tj. do izvesne granice mozes ubaciti zlicu u usta - preko toga nikako 
KOKA je napisao/la:Moja beba ima skoro 7 mj,počele sa dohranom pred mjesec dana,
vjerojatno malo sporijim tempom od ostalih - zbog problema sa alergijama i tvrdom stolicom.
Malo mi se svi čude al moja Jana nikako da prihvati ŽLICU !![]()
Sve završi na 2-3 žlice i nakon toga protestira,zatvori usta i maše rukama oko glave
pa te jadne hrane sve po svukud.
Znam da treba volje ,truda i vremena ,al nekako mi se čini da to ipak predugo traje.
Kad su vaši klinci popustili i počeli jest?
Frendica ima malu 4 dana stariju od moje i ona več dugo jede i to prave porcije.
Smaže cjelu bananu i to pomješanu sa nekom žitaricom...svaki put kad ih vidim kako
one papaju padnem u depru.
A mi još uvijek par puta liznemo žlicu,i to je to.
Zar sam stvarno loša mama?

. Nudis, hoce - nece, nikom nista. Moj od pocetka nije htio nista jesti, pa smo zapravo s nekih 7 mj. tek imali prvi nekakav obrok. Povrce je prvo odbijao, da bi ga nakon mjesec i pol prihvatio.

...bilo je dana kad mi se činilo da smo na opet početku, sve osim cike bi odbijala...moguće je da je kod vas to povezano sa zubićima, ništa ne brini proće će!!

eli je napisao/la:opasno je djecu hraniti ili dati im piti u autu. ja sam nemajka koja to ne dozvoljava ni curici od 5,5g.
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.