Sada je: 30 tra 2026, 06:58.
Moderator/ica: direktorica svemira

moj dragi pije vec 4 turu antibiotika i nista,a ja imam ali u malom broju...ovde na forumu se spominje ulje timijana,ali mi je nejasno-kako se tacno koristi,jer ne razumem se bas u te mesavine...ako oze neko prostije da mi objasni,tacan naziv ulja da pokusam da ga nabavi u srbiji.i naravno da mi objasni kako se koristi...inace posle prve vto ,sam imala spontani u 9 nedelji..molim za pomoc devojke ! 

I da punoooo sirutke i stepka, bioaktiva, kefira, acidofila...ja sam stavljala i Lactogyn vaginalete

Tinica je napisao/la:Evo ja sam je se riješila sa prirodnim čajevima jer nije reagirala niti na sumamed niti na eritromicin.![]()
Dakle kupi u biljnoj apoteci (ja sam uzela u Petrinjskoj) čajeve od majčine dušice, cvijet vrijeska, lista breze i lista origana. To sve skupa pomiješaj i pij tri puta dnevno po dva deci.I da punoooo sirutke i stepka, bioaktiva, kefira, acidofila...ja sam stavljala i Lactogyn vaginalete
![]()
Neke žene to imaju kao dio stalne flore ali u trdunoći je opasna ta beštija jer može izazvati spontani pobačaj. Sretno

i onda stavim jednu čajnu žličicu u vruću vodu, nakon 5 minuta procijedim, popijem i tako tri puta na dan 
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.